Siz hangisini tercih ediyorsunuz?
Türk gençlik dizileri eskiden mi güzeldi yoksa şimdi mi?

Siz hangisini tercih ediyorsunuz?

Bizim diziden tut sinemaya kadar hep zengin kiz fakir oglan ya da zengin cocuk fakir kiz misali satafatlarla dolu mizah anlayisi bitmedi. fakat yabanci dizilerde bunlar kesinlikle soz konusu değil. Herkes esit ve mutlu sevisme ask sigara alkol de sansür yok.. neden efendim türk ahlak toplum vsvs ama kuran kurslari p*rno cekiyo. arti adamin karisi uvey ogluna ya da bir sevgili zenhine yenge kardesine yani sacma sapan dizi anlayisi ve yonetimi var bizde. ben bizim dizileri izlemem kolay kolay bi azize takıldım bir 3 kuruş a... onlarda bile arada alakasiz sahneler çıkıyor. Biktikkkk su parali arabalo şatafat dolu dizilerden. Onlarin dizilerdeki hayati sanatci olduğu halde normal hayatinda yok😁😁
Bizimkiler tamamen kopyala yapıştır mantığı ile çekiliyor Amerikan gençlik filmi klişelerine rastlamak şaşırtmaz Amerikan gençlik filmeri de kendini tekrarladığı için çok farklı gelmez ama onlar sosyal sıkıntıları daha iyi işlediği için daha derin karakterler ortaya çıkıyor en iyisi de bence aynı yıldızın altında 💙
Yabancıların yaptığı dizilerde ilişki kavramına saygı 0. Kimin eli kimin elinde belli değil. Ayrıca bağımlılık maddelerine çok fazla yer veriliyor çok normalmiş gibi. Türk dizileri gene biraz daha etik. Kısaca gençlik dizileri toksikleşmiş.
Cevap
15Cevap
Yabancı dizilerin konusu değişiyor bilim kurgu dram aksiyon. ama türk dizileri aşk üzerine kurulu hep aynı konular
Türkiye de ki tamamen sahte. Ve bu o kadar absürt bir şekilde yayınlanıyor ki insanlar yokkk ebesinin şeyi diyor.
Zaten konuları hep aynı.
Üstüne yapımcıları da kalitesiz.
Yabancıların Herşeyden önce gerçeklik tarafına biraz daha önem veriyorlar.
Aslında aralarında bir fark yok sadece bizimkiler yabancı gençlik dizilerini kopyalıyorlar kendilerine göre uyarlıyorlar o kadar.
Türk gençlik dizileri hep şiddeti değişik şeyleri özendiriyor gerçi yabancı dizilerde de var ama bizim dizilerde aşk konusu çok kötü şekilde işleniyor. Ondan dolayı bizim gençlik dizileri pek iyi olmuyor istisnalar var tabi.
Yabancı gençlik dizileri daha çok yetişkinlik olgunluk içerip teşvikinde bulunurken, Türkiye gençlik dizileri eşşek kadar insanların halen ana baba parasıyla yaşadığı boş işlerle uğraştığı basit aşk meşk dizileri oluyor
Ah ah gençken güzeldi o dizileri izlemek şu an hiç biri çekici gelmiyor.. Ama yabancı diziler daha güzel.. Bizim türk dizleri hep aynı hikaye serseri bir tip kavga eden kaba saba ergen genç ve sevgilisi ve çeteleşme
Türk gençlik dizileri zengin yakışıklı oğlan fakir kız, güzel arabalar yerli yersiz kıskançlıklar. Yabancı gençlik dizileri bolca sevişme, yasak maddeler, partiler.
Yerli olanlar ask mesk seviyom oluyom bitiyom askindan kavusamiyom ama evli gibi yasayalim hersey bir imza degil zaten
Yabanci olanlar hi i like you lets sleep together finish
Yabanci diziye Karla gibi hatun koyuyolar bizimkine kezbanin birini
Türkiye’de çok güzel kadınlar var bence bu şekilde yanlış düşünüyorsunuz
Hiçbiri bir karla değil karla istesin ruhumu teslim ederim
O zaman ne duruyorsun İspanyaya bir bilet kesebilirsin
Karla da beni bekliyordu degil mi
Türkiye'de güzellik olarak bi Fahriye Evcen var bide Merve Boluğur vardi yalan ettiler gerisi boş
Bekler bekler 😅 yani Neslihan atagul de güzel 😅
Ben o kariyi begenmiyom ya 😂
😅😅
Gençlik dizisinde gençleri değil dedem babam yaşındaki adamları oynatıyorlar...
Hiç bir türk dizisi izlemiyorum. Kalitesizlikle aram hiç yok..
Eskiler her zaman güzeldi. Bence aradaki fark konu Türkiye hep aşk üzerine diziler yapıyor ama yabancılar öyle değil
türk gençlik dizilerinin konusu hep aşk yabancılarınkinin konu yelpazesi daha geniş fark bu bence
Nr kadar hiçbir dizimiz orjinal olmasada ve hız hep yabancılardan dizi araklasakda kalite farkı çok yüksek. Bizim diziler hep kalitesiz.
bizim gençlik dizilerinde 30 yaşındaki adamları liseli diye oynatıyorlar
Yabancilarda cinsellik cok herkes birbiriyle yatiyor, bizde yok
kıyaslama yapamayacak kadar aşağıda tr dizileri
Türk gençlik dizileri eskiden güzeldi.
bizimkiler copiş yapıyor tatlım
İkisi de gerçekten çok uzak pek benlik değil
Ikisi de ayni pokun laciverti knk
türkler yabancılardan çalıyor:
yabancı izlerim
Fark yok Aşk 101 : Élite
Nikahsız yaşantıyı ozendiriyorlar
Amatörlük