Erşan Kuneri dizisini beğenen de beğenmeyen de çoktu ama izlenmesi oldukça yüksekmiş. 2. sezon onayını da almış. Siz bu habere sevindiniz mi, 2. sezonu bekliyor muydunuz?
Erşan Kuneri 2. sezon onayını aldı! Siz bu habere sevindiniz mi?

Erşan Kuneri dizisini beğenen de beğenmeyen de çoktu ama izlenmesi oldukça yüksekmiş. 2. sezon onayını da almış. Siz bu habere sevindiniz mi, 2. sezonu bekliyor muydunuz?
Espriler eski, konu farklı gibi dursada aslında yıllardır kıraathanelerde dönen sohbetler, oyunculuklar bir iki bölüm dışında aşırı kötü, paraya ihtiyacı olduğu için acelece çekildiği de belli...
Sevinmedim, bana fark etmez.. İlk seriyi 4. Bölümde bıraktım. Aşırı küfür, bel altı var ağır buldum. Komedi küfürle olmuyor ama maalesef biz millet olarak küfürden hoşlanıyoruz..
Kimleri Görüyorum Nezih Bey İle Kartal Çıngıraklı Bi Arada Öyle mi 😅 Nezih Umarım Akıllanmıştır 2 Başarılı oyuncunun bulunması çok Güzel
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Selamlar,
Ben kendi adıma sevindim. Çünkü son zamanlarda yapılan en güzel işlerden birisiydi. Kimse boşuna haksızlık etmesin. İkinci sezonu da keyifle izleyeceğim. Umarım hemen çekime başlarlar.
Netfilix Türkiye başka yapım mı bulamıyor artık.
Bir cok klasik Türk dizisine tas cikarir pek dizi izleyen birisi degilim sevmemde fakat internette sürekli kesitleri düsüyor önüme ordan biliyorum bu ülke'de 20 yildan beri ayni senaryo diziler cekliyor ve insanlar bikmadan usanmadan izliyor zira akil yormalari gereken replikler yok düsünmeleri gerekmiyor sadece dizide gecen yasak aski, ya da zengin genc fakir kiz hakkinda yorum yapiyorlar.
Farklı, renkli bir dizi bence.
Cem yılmaz’ın komedisi daha sonra değeri anlaşılan şeyler oluyor genelde.
Bu dizinin de kara komedi olduğu düşünülürse sonradan daha tatlı geleceği kesin.
Benim için olumlu
Ben çok izleniyor diye baktım ve ilk bölüm bitmeden sıkıldım, "filmin başından beri gülüyorum" diyenlerle mizah anlayışımız çok farklı.
Çok üstünkörü yapılmış gibi geldi bana sanki laf olsun hadi yapalımda olsun bitsin der gibi, asıl konuyu girene kadar mevsimler değişiyor.
Güzel , boş duyar kasan aveller 5. boyut falan izlesin
boş beleş yapımlar boş beleş hayatlar
tek yaptığım o canım kutudan bişeyler izlemek zaten
Bence iyiydi, hiçbir film ni sevemedim ama Erşan iyiydi
cem yılmaz artık vadesini doldurdu komik değildi zaten son sahne şovu da
Cem Yılmaz’ı izlemek keyif veriyor. Güzel ya da kötü olması önemli değil.
Umrumda bile değil o derece hayatın içine karışmışım.
Henüz izlemedim o yüzden 2. sezonu çekerek iyi mi etmişler pek bir fikrim yok.
İlkini izledim ama daha fazlası gereksiz. İkiyi izleyeceğimi sanmıyorum.
Merakla izlemedim ama sardı vakit geçirebilcek bir dizi
Keşke devam etmese. Çok boş bir dizi... Olmamış bence.
Ben sevindim komik çünkü. Sevmeyenler bir partiden cem yılmaz ne yapsa sevmiyorlar cahillik işte
İzlemedim, saçma bir dizi olduğunu düşünüyorum karşıma çıkan kesitlerden.
kesinlikle beğendim..
ve yeni sezonun olması hoşuma gitti..
Cem Yılmaz çıtayı düşürdü Recep İvedik türüne doğru gidiş var
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş