Yeni dönem yerli filmlerinden de azımsanmayacak güzel işler çıksa da. Yeşilçam filmlerinin tadı çok başka oluyor.
Size göre Yeşilçam filmleri mi daha güzel, yeni dönem filmleri mi?

Yeni dönem yerli filmlerinden de azımsanmayacak güzel işler çıksa da. Yeşilçam filmlerinin tadı çok başka oluyor.
Yeşilçam tabi ki.
Yeni saçma sapan filmlerin hepsi aynı hepsi de boşşş boşşş.
Mesela Yeşilçam filmlerinde sana öğretici mesajlar verir.
Ama şimdi ki filmlerde, anca şiddet, taciz, mallık, normal insanın bile yapmayacağı şeyleri gösteriyor.
Yemin ederim psikojim Artık bozuldu bu ülkede.
Acı ama gerçek...
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ben her zaman Yeşilçam filmlerini tercih ederim. İzlerken hem mutlu olup hem hüzünleniyorsun. Ama bizi yansıtan da o filmler, o nüans. Yeni yapım yerli filmlerden de güzel olanlar var, yok diyerek hak yemek istemem ama Yeşilçam bir başka 🌸
Yesilçam filmleri bir efsane kesinlikle. O havayı verecek hiçbir film gelemez. Ama işin nostaljisini saymazsak, güzel senaryolar çıkabilse bu şartlarda kalite olarak daha iyisi çıkabilir.
Her ikiside güzel ayırt edemeyeceğim..
Yeşilçam filmleri yıllanmış şarap gibidir 😅
Yeşilçam tabiki, şu an günümüz dizileri hep aynı konu ve saçma sapan son ile bitiyor. Yeşilçam filmlerini izlerken nostaljiyi seviyor olmamdan dolayı sanırım keyif alıyorum ve asla sıkılmıyorum. Kaliteli kadro kaliteli oyuncular her zaman kendini belli ediyor...🔒
Yeni dönem filmlerini izliyoruz karşımıza çıktığında çok tesadüf var ve saçma sapan seneryolar var aldatmalar ve yakın arkadaşının eski sevgilisiyle çıkma durumuna normalleştiren diziler var bu yüzden eski dönem daha anlamlı bir bölümlük olup bitiyordu böyle bi sürükleyici şeyi oluyordu sanki eski zaman insanları gibi konuştum😂
Yeşilçam Filmleri İle Günümüz Filmleri Kıyas Etmek Büyük Saygısızlık Olur O Dönemin Oyuncuları Çok başarılı Usta Kadro 1970 ler 80 ler Günümüz kadar her şey gelişmiş değildi Elde Olan İmkanlarla Filmler Çekiliyor du ki o dönem de çok gelişmiş olmadığı kısıtlı Olduğu için büyük Emek vardı şimdi ne ki Bi efekt bitti birde şimdi Her kişi kafasına göre oyuncu oluyor
Yeşilçam filmleri de güzel. Yalnız Nuri Alço, Coşkun filmlerini baz almıyorum. Onlar olmasa da olurmuş. Yeni dönemlerde de güzel filmler var. Mesela fotoğrafta olan film çok güzeldi. Ağır basan bende Yeşilçam yine.
😃
😃
Yalan yok pek turk filmleri izleyen biri degilim. Ama yesilcam deyim en azindan onlarin safligi vardi
Her şeyin modern olanı daha çok hoşuma gider, roman olsun, film olsun, eşyalar, hayat vs.
Yeşilçam filmlerinin yeri bence daha başka. Şimdiki dönemde de güzel filmler diziler çıkıyor haklarını yememek lazım ama eski dönem nedense daha anlamlı daha naif geliyor, her filmin anlatmak istediği farklı konusu oluyor.
Yeşilçam
Oyuncular güzel ve yakışıklı bir kere😄
Kesinlikle yeşilçam diyorum.
Yeşilçam filmleri hala defalarca kendini izletiyor.
Her izleyişimde insan o aynı tadı buluyor ama yeni dönem filmlerini en fazla iki kere izlersin, bir daha izlesen de aynı tadı bulamazsın.
yeşilçam bir başkaydı derim hep! ne haddime ise tövbe 😂 eski Türk filmlerine ayrı bir düşkünüm, defalarca izlemiş olsam da rast geldi mi takılırım yine bir müddet.
Yeşilçam filmleri güzel ve zamanın sorunlarını ele alıyor. Mizah şeklinde de inceliyorlar. Ama yeni dönem filmlerinden de güzel olanlar var tabii ki. Onlarında hakkını yiyemem.
İkisi de birbirinden beter. Yeşilçamın bazı filmleri hariç, genel olarak "kadın bedeni ile bakkal borcu ödemeyi" öğretti topluma. Yeni dönem filmleri ise kim kimle yatıyor belli değil.
Yrşılcam zamanı fakırlık doğallık varmiş şimdiki sanatcılar paralı gururlu kibirli flimlere bıle yansıyor
Yeşilçam daha samimi aileden ve güzel geliyor.
Yeni dönemde seksenler de de biraz var ama dizi :)
Yeşilçam filmlerinin yerini hiçbiri tutamaz. O samimiyet ve duygu yoğunluğu sadece eski filmlerin verdiği bir tat.
Kurgu ve kalite tartışılır tabi teknoloji çok gelişti ama hiçbir yeni filmden o eski sıcaklığı ve samimiyeti alamıyoruz
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş