Benim için her zaman sevdiğim filmler daha güzeldir yani eski veya yeni olması benim için fark etmiyor diyebilirim. ama mesela genelde eski çıkan filmler de teknoloji kötü olmasına rağmen daha güzel CGİ kullanılmıştı yani görsel efekt kullanılmıştı çünkü daha gerçekçiydi aynı şekilde mesela 2011 yılında çıkan yüzüklerin efendisi filmine bakın oyunculuk senaryo o filmde harikaydı bir de 2022 yılında çıkan yüzüklerin efendisi güç yüzükleri dizisine bakın yani arada o kadar fark var ki bu yüzden ben eski filmler desem de yeni filmleri de seviyorum yani filme göre değişiyor bu durum benim için.
Eski filmler çok daha güzel di tabi şimdiler bozdu özellikle 1970 ler Yeşilçam dönemi usta oyuncular Münir Özkul kemal sunal halit akçatepe başta olmak üzere yerleri doldurulamaz çok kaliteli güzel insanlar 1990 lar da çok güzel di 2000 ler de öyle sonradan bozuldu gittikçe maalesef oyuncu yapımlar
Ben çok severim şahsen. Guguk Kuşu bana göre döneminin en iyi filmlerinden birisiydi. Hani defalarca izlesek doyamayız ya. Tam olarak bahsedilen filmlerden birisi.
Ay yeni filmler özellikle de bu sene yeni çıkan filmler mükemmeldiiiii. Ufff Oscar ödülleri yaklaşıyorrrr. Veee benim en sevdiğim iki film de birden fazla dalda adayyyy.