Merhabalar Herkese 🎬🍿

Yenilerden de beğendiklerim var eskiler bir başka be
Merhabalar Herkese 🎬🍿

Yenilerden de beğendiklerim var eskiler bir başka be
Gelen gideni aratırmış ya dizi film sektörüde öyle. Eski filmlerde bir kalite var. En büyük sorun ise seri yapmaya çalıştıkları filmlerde oluyor. Birincisi çok güzelken iki üç diye gittikçe b0ka sarıyor seriler. Bunun en büyük ve en iyi örneği örümcek adam. Ama ben bunların kasten yapıldığını düşünüyorum.
Günaydın ben tabi ki de eski yeni fark etmiyor bir çok filmi seviyorum diyebilirim aslında benim için önemli olan filmin konusu ve oyuncuları yani yeni filmlerden de beğendiklerim oluyor mesela şimdiye kadar en çok sevdiğim filmler bunlardır..
Harry Potter serisi (2001-2011)
Yüzüklerin Efendisi serisi (2001-2003)
The Hobbit serisi (2012-2014)
Star Wars serisi (1977'den günümüze)
Sihirbazlar Çetesi (2013)
Karayip Korsanları serisi (2003'den günümüze)
Labirent: Ölümcül Kaçış (2014)
Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap (2005)
Efsane Beşli (2012)
Fantastik Canavarlar serisi (2016'dan günümüze)
Pan'ın Labirenti (2006)
Alice Harikalar Diyarında (2010)
Hayalet Hikayesi (1990)
Ejderhanı Nasıl Eğitirsin serisi (2010-2019)
Dark City (1998)
Percy Jackson serisi (2010-2013)
Karanlık Gölgeler (2012)
The Chronicles of Riddick (2004)
Yıldız Tozu (2007)
Stardust (2007)
Elysium (2013)
Ejderhanı Nasıl Yakalarsın (2010)
Thor serisi (2011-2017)
Shrek serisi (2001-2010)
Oz Büyücüsü (1939)
The Golden Compass (2007)
The Sorcerer's Apprentice (2010)
Hızlı ve Öfkeli serisi (2001'den günümüze)
The Mummy serisi (1999-2008)
Tabi ki eskileri.
Bugün mesela Terminatör 2 filminde alt geçitten geçen helikopter sahnesinin ciddi emek harcanarak çekildiğini öğrendim.
Bu sahne iki defa çekilmiş.
Üstelik hiçbir kameraman bu sahneyi çekmeye cesaret edememiş, James Cameron bizzat çekimi kendisi yapmış.
Eski filmlerde ciddi bir emek var, yaptıkları işten büyük keyif alıyorlardı. Şu an ise tamamen sermaye ve zaman odaklı çalışıyorlar.
Sinema sektörünü bitirdiler.
Eski filmlerde organik meyve sebze tadı var. Yerli, yabancı tamamı daha doğal ve kendisine özgüymüş. Yenileri hırs ve merakla izlemek, yine de tat vermiyor.
Cevap
10Cevap
Kesin konuşamıyorum. Bazı filmler var yüzyıl bile geçse kalitesinden ödün vermiyor ve kendini izletiyor. Bazı diziler var bu yıl çıkmış olsa bile açıp izletmiyor kendini yani değişir ~ ℳ
Eski nedense güzel geliyor bana daha fazla.. Yenileri de seviyorum elbette ama eski sanırım kafada farklı yer edinmiş.. Keyifli günler..
Sevdiğim yeni film de var eski de var hatta günümüz teknolojisiyle yeniden çekilse dediğim filmler de var
yeni filmleri izleyemiyorum ki. önceden heyecanla çıkmasını beklediğim filmler olurdu. artık yok. eski filmleri tekrar tekrar izleyip duruyorum
Eski özellikle Hollywood filmlerinin yeni bir başka. Seri halinde çekip o tadı bozmayan filmler daha güzel
Eski filmleri severim ama çok da eski olmayacak. Yeni filmlerden de iyi olanlar var.
Hala izlenenler hangileri. Kemal Sunal ve diğerleri. Demek ki eskiler.
Eskiler iyi değildi yine nadir iyi vardı bişi değişmedi sâdece
yeni olanlari daha cok seviyom ama eskilere bakmayi ihmal etmiyorum.
İyi oyunculuğun iyi sanatın olduğu tüm filmleri severim hiç farketmez eski yeni mesela 1930 amerikan kovboy filmleri bence efsane güzeldir dönemine göre
eskiler güzeldi
Yeni olanları bazen nostalji de hoş
Eskiler kaliteli olanlar yeniler de çok yok
Eski yeşilçam filmlerinde samimiyet var.
Eski yapımları daha kaliteli buluyor, seviyorum.
Yenileri merakla bekliyorum eskileri seviyorum.
yeşilçam eski
Yenileri...
Eskilere bağlı kalmak saçma...
eskiler çok daha iyi
Kalitelileri
Eskiler
Eski
Film sevmiyorum
Yenileri izliyorm
Eski filmleri
Eski
Fark etmez