Diziler & Filmler Birce Akalay'ın son dizilerindeki oyunculuğunu nasıl buldunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Netflixte yayınlanan Mezarlık ve Kuş Uçuşu dizilerindeki oyunculuğunu beğendiniz mi? Birce Akalay'ın son dizilerindeki oyunculuğunu nasıl buldunuz? Cevapla Dizi Soruları Oyun Soruları Netflix Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl En son siyah beyaz aşk dizisini izledim 1 3 Yorumla Soran +1 yıl O baya olmadı mı ya 😂 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Oldu heralde Yorumla Soran +1 yıl Mezarlık dizisini izle 😂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. bence güzel oynadı 1 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Onu bir tek nerede hatırlıyorumDiye düşünürken Yer gök aşk aklıma geldi 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Yusuf öldüğünde üzülmüş müydün 😂 Yorumla seymabasu1 +1 yıl Yusuf bunun maniti miydi hatırlamıyorum Hiç üzülmedim galiba😂 Yorumla
P4nch_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl Kadina oldum olasa bi hayranligim var nedense ses tonu olsun kendisi olsun cok hos bi kadin ne yapsa yakisiyo bence layigiyla yapiyor 1 0 Yorumla
catvvetc Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Hiç beğenmiyorum ses tonundaki yapis yapislik ve her an aglayacakmis gibi duran ifadesi aklıma geldi direkt 1 0 Yorumla
kumralbirisi Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İzleme fırsatım olmadı ama Mezarlık dizisi ilgimi çekti, incelemeyi düşünüyorum. 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İzlemedim ikisinide en son kara aşk mıydı neydi, onu izlemiştim 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. Baya iyiydi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
En son siyah beyaz aşk dizisini izledim
O baya olmadı mı ya 😂
Oldu heralde
Mezarlık dizisini izle 😂
bence güzel oynadı
Onu bir tek nerede hatırlıyorum
Diye düşünürken
Yer gök aşk aklıma geldi
Yusuf öldüğünde üzülmüş müydün 😂
Yusuf bunun maniti miydi hatırlamıyorum
Hiç üzülmedim galiba😂
Kadina oldum olasa bi hayranligim var nedense ses tonu olsun kendisi olsun cok hos bi kadin ne yapsa yakisiyo bence layigiyla yapiyor
Hiç beğenmiyorum ses tonundaki yapis yapislik ve her an aglayacakmis gibi duran ifadesi aklıma geldi direkt
İzleme fırsatım olmadı ama Mezarlık dizisi ilgimi çekti, incelemeyi düşünüyorum.
İzlemedim ikisinide en son kara aşk mıydı neydi, onu izlemiştim
Kuş Uçuşunda gerçekten de iyiydi
çok güzel çok seviyorum Birceyi
Herkesinde cene kasi var he
Hepsi harika
Kus ucusu begendim
Baya iyiydi
Süper