Küçükken Ayşegülle selimi çok yakıştırıyordum:) büyüyünce anladim ki gerçek seven toygardi:) o hakediyordu

Toygarin kiymetini dizi bitince anladik:)
Selim
Toygar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Küçükken Ayşegülle selimi çok yakıştırıyordum:) büyüyünce anladim ki gerçek seven toygardi:) o hakediyordu

Toygarin kiymetini dizi bitince anladik:)
Toygar severdi bence. selim çünkü iki yüzlü biriydi. ama toygar gerçekten peşinde koştu kızın. ben bunu nasıl hatırlıyorsam
Cidden koştu ya selim bazen umursamiyordu
Finali nasıl bitiyordu biliyor musun? dizinin
Tam hatirlamiyorum ama aysegul yine selimle oldu ahahhaha onu kesin hatırlıyorum toygari bi göremedi:)))
Anladım teşekkürler :))
Tabi ki toygar
Ağa bee dizinin sonunda keşke toygar Ayşegül selim tugce olsaydı:)) şu toygarin çabasına çok üzülüyorum
Evet seveni sevmiyorz halbuki selim bazen umursamiyordu
Valla yaa toygar onun için özel yaptırmıştı bee ne günlerdi
Simdi bile izleyesim geliyor görünce:) toygara sordular aysegul seni niye seçmedi her insan hata yapar dedi 😂😂😂😂
Selimleri seçip toygarlari kaybedince değer anlıyoruz hahahha
Cevap
11Cevap
Toygar daha çok sevebilir ama karakteri kötüydü hep bi hinlik peşindeydi gerçek hayatta olsa kız Toygar ı seçerdi neden mi kızlar kötü sever
Hahahahaha
Nasıl boş bir hayat yaşadıysan, 20 sene öncenin aptal çocuk dizisindeki olayları bugün düşünüp dert ediniyorsun. Vah yavrum
Ahhahhaha
Toygar tabiki 😄 ahh şu zamane eski diziler ne güzeldi ya şimdikilerin hepsi saçma ve halkı şiddete yönlendiren diziler
Toygarın hakkıydı.:)
Toygar ahh üzümlü kekim ahhahaha
Delikanlı çocuktu😄
Ben diğer kıza resmen aşıktım
Tugceye mi
Evet
hiç derdiniz yok mu?
Var ama yasiyoz
Takılma degil gercek sevenin toygar olduğunu sonradan anladık haytta da toygarlari secmeyerek hata yapıyoruz:) diye paylaşım
Oguz herkese koyup geçmeyi sevdi hahahhaa kullanmayı 😃😃😃 gerçek sevdiği yoktu bence hahahhaha
Selim de p*çlik var zaten tipinde 😊
Hahhaa
Hayır büyüdüğümüzde anladık
:))
toygar serserinin tekiydi
Ama aysegul için çok cabalamisti ya selim bazen umursamiyordu
Bide onla birlikteyken cekilseydi keşke neler olurdu merak ediyom selimle de tugce olablrdi finalde
Valla izlemeye hiç vaktim olmadı
Muhakkak izle guzeldi
Toygar tabii ki
Evet toygar gerçekten sevip çaba harciyodu
Tabi ki toygar
Toygar üzümlü kekim hahahhaa
Toygar
Aynen başta selim gözümüze yakisikli geliyordu toygarin çabasını görünce en yakışıklı gerçek seven o oldu selim umursamiyordu çünkü
Toygar ☺️
☺️
hatırlamıyorum ki :D
Hahahaa
Harbi öyle 😅😅 sen napıyosun?
Seyrek giriyosun sanırı
Sanırım**
Sanırım büyüdük artık ne acı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar