Survıvor 2022 yılının şampiyonu Nisa oldu. Adem Kılıç ile finale kalan Nisa 12 yıl aradan sonra ilk kadın şampiyon oldu. Nasıl bir duygu?

Survıvor 2022 yılının şampiyonu Nisa oldu. Adem Kılıç ile finale kalan Nisa 12 yıl aradan sonra ilk kadın şampiyon oldu. Nasıl bir duygu?
Kesinlikle survivor'un bir kurgu olduğu bu akşam tescillendi! Bunu bir kadın şampiyon oldu diye söylemiyorum ama nisa'nın ne performansı iyidi ne de karakteri şampiyon yapacak düzeydi değildi... Bence ayşe bile performans olarak daha iyidi ve bir kadın olacaksa da şampiyon nagihan olmalıydı çünkü uzak ara survivor tarihinin en iyi kadın yarışmacısıydı. Nisa 35 kişi arasında performans olarak 20'inci sırada, nasıl şampiyon oldu hayret ediyorum... Finalin adı adem nagihan olmalıydı, hikmet son 4'e kalmalıydı. Hepsini gectim nisa'nın yarı finalde batuhan'a elemesi imkansızdı ama acun'un kurgularıyla her şeyin mümkün olduğu bir kez daha belgelendi! Neymiş efendim, acun'un kızları nisa'yı destekliyormuş, eeehhh babalarıda kızlarının isteğini yerine getirdi 😂
Nagihan için bir kez daha ağlıyorum bu gece.
Bu sene o kadar emindim ki Nagihan'ın şampiyon olacağına.
Hak yenildi, adaletsizlik var
İlk defa feminist yanım tutmadı, nisanın şampiyonluğuna sevinemedim aksine üzüldüm. 😔
Acun istediğini şampiyon yapıyor, sms halk falan hepsi faso fiso! O açıkladığı noteri de satın alacak güce sahip... Kurguyla yıllardır bu işi götürüyor. Mesela fransa'da survivor 45 gün koh lanta isimli bir program olarak yayınlanıyor ve sona kalan yarışmacılar bir deri bir kemik kalıyor ama maşallah bizim survivor'da neredeyse bayanlar kilo bile kaybetmiyor ve maşallah ada konseylerinde hepsinin saçları güzelce taranmış ve tertemiz, nasıl oluyorsa artık! 😂
Olay tamamen Fan savaşı başka bir şey değil
@Akrep-Bir_Adam Fan savaşı falan değil, survivor kesinlikle bir kurgu ve şampiyonu acun belirliyor... Nisa'nın ne performansı var ne de şampiyon olabilecek karakteri.
Gerçekten helal olsun Nisa'ya Adem gibi bir rakibin karşısında şampiyon olmak çok güzel bir duygu olmalı cidden herkesin arasından şampiyon olmak kolay değil
Nisa hak etmedi ki
Cevap
84Cevap
programı izlemedim ama tebrik ederim
İşin aslına bakarsak Nisa haketti. Zaten gözle görülür performansı vardı. Adem zaten sakatlık şu bu derken pek performans sergileyemedi. Hakettiğini düşünüyorum.
Tebrikler Nisa'nın kazanmasına sevindim
Bir kadin sampiyon olmasina sevinsem de bu isim nagihan, sema, elif, merve aydin falan olabilirdi. Merve turabiye kaybetmisti zamanında. Nagihanda 2. olmustu zamaninda. Nisanin 2020 de performansi iyiydi ama all star kadinlari arasinda performans olarak sönük kaldı bu sene.
Gercekten iyi bir fan kitlesi oluşturmuş. Ya da isin icinde baska seyler, kurgular var. Kadin olarak ve performans olarak daha cok hakeden isimler vardi. Ben nagihani tutuyordum. Yillardir katilip emek veriyor. Tam. bir survivor kadini bence. Bu sene de cogu zaman takımı sırtlayan isimdi nagihan. Performansı sanki bu sene bir tik düşüktü ama yine oyunlari alıyordu.
Bunu da yaşına bagliyorum. Kadin 37 yasinda olmasina ragmen kondisyonu, hizi baya iyiydi. Ayrica seyir zevki veren, kavga cikartsa da insani güldüren bir isimdi. Elenmesine en cok sasirdigim isimlerdendi. 2020 de eliften sonra nisa hakediyor derdim ama all star kadrosunda nisanin finale kalip sampiyon olmasi hic aklima gelmezdi.
Nisanın büyük bir torpil aldığını düşünüyorum. Dün akşam eleme olmadan nisanın kazanacağını zaten tahmin ettim. İnanılmaz bir torpil var. Bu kadar naz, niyaz, kapris ile kazanan anca Nisa olurdu zaten. Başkası olsa çoktan kovmuştu adadan nisayı. Acun çok torpil yaptı. Aralarında birşeyler olduğunu düşünmeye başlıyorum ben.. o kadar emek veren, yırtınan, gerçekten hak eden varken, Nisa gibi ağlak bebek kazandıya başka bir şey demeye gerek yok.. hanım efendi düşünce dizi uff olmuşta falanda filandala... Resmen hak yediler.. yazık...
Acun un ve yarışmanın anlamsızlığı oldu. yani güç yarışı, başarı yarışı yap kalk oyla ele. bencs ne adem ne nisa nede ayşe finali görmeliydi. Hakeden okadar başarılı insanlar varken. adaletsiz bir yarışma oldu bu. oy ile siralama final olacaksa neden yarisma yaptiniz? nisa ki hiç bir oyunda nerdeyse yoktu ve basarisiz bir yarışmacı idi. ben kendi fikrimi söylim bastan sona adaletsizlik oldu. atakan in hakki bu yarışma
Programın fake olduğu çok bariz belli değilmi ya kaç tane videoları cıktı sigara içen düşmeyen totem aç kalıyorlar hiçbir şey yemiyorlar dünyanın en zor yarışması diyipmdueuyor sonra yedikleri anlaşılınca biz sınırsız pirinç veriyoruz yemek yiyorlar falan demeye başladı her şey çıktı ortaya keyif için izliyosanız izleyin ama kurgu yani
Nisa gayet şirin sempatik bir kızdı
Duygusal bir karakterdi kişiligi oyunlardaki başarısının önüne gecti
Adem son 1 hafta kala nisayla tartıstı
Kabalık etti kız suda bogulurkenn neden oyunu durdurdun dedi
Sampiyon gibi davranmazsa sonu böyle olur
Bu sezona ve şartlara göre şampiyon olmasına şaşırmadım 3. survivoru olan eski yarışmacıları eledi halk karaktersiz yarışmacıları da eledi bu sene daha çok kişilik ve eğlence ön plandaydı bence performans değil bu yüzden Batuhan ve Adem finale kadar geldiler fakat halk onları şampiyon yapmadı
Ve kadın şampiyon çıkmasına çok sevindim
Mevzu kadın olması değil eğer oradaki Elif olsaydı çok isterdim olmasını ama barışla öpüserek videoları yayıldıktan ertesi sene ogedayla olduğunu tüm Türkiye'ye ilan ettiler kısmetse Survivor oldu program. Karaktersiz kişiler olmamaliydi ama bizim millet sever karaktersizleri.
Dün gece Nisanın şampiyon olucağını hissetmiştim. Zaten bu yıl artık kadın şampiyon çıkmasını istiyordum fakat fesat Nagihan Sema Ayşe Seda falan değil Merve Elif ya da Nisa olmasını isterdim performansı biraz daha iyi olsaydı Evrim'de hak ediyordu Nisa Şampiyon oldu çokta güzel oldu. Adem, Atakan ve Ogeday'ı zaten en başından istemiyordum zaten şampiyon olmuşlar o duyguyu tatmışlar paraları ödülleri cukkalayacak kadar cukkalamışlar daha genç bir kadın olmalıydı artık olduda.
Bu programı sadece 2 yıl izlemiştim.. O da Merve Aydın'ın senesiydi (2016-2018 sanırım) başka da izlemedim.. O zaman anladım ki program kurgu, şov programı.. Bu yıl da Merve Aydın için izleyecektim ama o da çok hırslı değildi, pek umursamıyordu. Eğer bir kadın şampiyon olacaksa Nagihan-Sema-Elif-Merve olmalıydı. Sosyal medya fenomeni değil
Yıllardır hep severek izlediğim bir yarışmaydı iki senedir hiç izlemiyorum
Pek izlemiyordum ama annem fanatiğidir. O izlerken biraz bakıyordum ben de. Gönlüm Batuhan'ın kazanmasından yanaydı 😅
Kim favorim olduysa tek tek elendi.
Atakan dedim elendi, nagihan elendi, Batuhan elendi, en son hadi adem şampiyon olsun dedim o bile olamadı. 😄
Hep senin yüzünden en gıcık yarışmacılardan birisi olan nisa şampiyon olmuş ya 😒😒
Ben en başından beri Batuhancıydım. Geçen sene de Batuhan'ı tutuyordum. Çocuk bir türlü olamadı ya 😂😂
Geçen yıl ben izlemedim 😄
Benim suçum değilmiş bak djdjg
Nagihan olamadı ya. Nisa ne alaka? Zaten saçma bir sezondu.
Nagihanın alamadığı kupayı Nisa aldı işte. 🙄
Nagihan'ın onca emeği çöp oldu resmen. Benim açımdan bir kadın şampiyon olacaksa o olmalıydı. Nisa değil.
Adem olmadı ya o yeter.
Gıcık 😝
Tam bir hayal kırıklığı. Yarışma yarışma özelliğini kaybedip magazin programına dönüştü adeta. Şampiyonluğu hakeden isimler adem, nagihan, atakandı bence. Fiyasko...
Hakediyor mu bilmiyorum ama tahmin etmiştim 😃 geçen sorunda demiştim.
Kahin misin arkadaş 😄
Evet 😎
Kadın şampiyon olması gurur verici bence haketti.
🙄😒
Gıcık adem olmadı ya. Nisa'ya sevindim. Topumu söyleyin nerde topum milleti kendine köle sanıyor. bu arada nisa bugüne kadar ~ 3 milyon TL kazanmış youtube'de izledim
Hak ile kazanan değil ama gönül ile kazanan olmuştur. Sonuçta oyunun yarış kanın formati böyle hak eden değil ama birincisi kazanır demişler :) tebrikler
İzlemedim hiç, önceki survivorda 2-3 bolum izlemistim bi cemalcan ile bu kiz iyi oynuyodu yeniyodu vs haketmistir galiba ama tam bilmedigimden yorum yok.
Zerre kadar umrumda değil. Neden yazıyorsun o halde dersen de çünkü fikrimin bilinmesini istiyorum. Adamlar orada parayı götürüyor biz burada çene yoruyoruz. Olayın özeti bu.
Bu sene hiç takip etmedim bu programı ama Twitter'da acayip bir polemik var. Kim haketti kim haketmedi izlemediğim için yorum yapmayacağım. Kazan aday Nisa Bölükbaşı'yı tebrik ediyorum.
Nisa şampiyon olabilecek en son kişi orada. İlla bir kıza verip bu jesti akıllarına koydularsa en güçlüsüne vereceklerdi Seda deseydiniz olurdu, Hatta Ayşe bile çok çok iyi idi..
Şaşırmadım Asla hak etmedi program kendi konusuna tamamen ters düştü nisanın neresi survıvor adem kazanmalıydı kadın şampiyon olacaksa bu kesinlikle nagihan olmalıydı asla adil Bi platform değil batuhanın elenmesiyle anladım şampiyonun açıklanacağı bölümüde izlemedim belliydi nisanın şampiyon olacağı olan SMS atanların parasına oldu
Survivor'u takip etmeyen ve hiç izlemeyen biri olarak, sosyal medya da yazılanlara bakılacak olursa pek hakedilmediği düşünülüyor. Sanırım diğer yarışmacılara nazaran daha az başarı göstermiş. Başarının yanında, şampiyonluğu getiren ne yazık ki çoğunlukla halk oylaması. Bu sebeple, şampiyon olması normal diye düşünüyorum.
Sırf kadın şampiyon olsun diye yapmadıysalar bir şey bilmiyorum 😂😂
Bir kadın şampiyon olduğu için gerçekten seviniyorum ama bu Nisa olduğu için pek sevinemiyorum maalesef. 😐
Nisa hiç hak etmedi sırf kadın şampiyon diye diye algı olusturuldu resmen tiyatro izledi bütün halk 6 ay boyunca yazıklar olsun hak yiyen insanlara
Kadın erkek farketmez keşke hakeden olsaydı kadın olacaksa Nagihan olsaydı
Kesinlikle öyle, kadın erkek farketmezdi hakeden alsaydı keşke.
Ne itici bir kızdır bu ya şu ergenleri ünlü ettiler başımıza
Basta adem ve batuhan olmak uzere butun yarismacilarin hakki yendi. Nisa hicbir sekilde hak etmedi hak etmedigi kupa ona verildi.
Torpilli şampiyon
Vallahi gayet de iyi oldu. Ataerkil toplum yapısı hep erkekleri seçiyor. Ama performans olarak Ayşe'nin hakkıydı.
Kadının kazanmasına sevindirici olabilir ama ben kendisinden haz etmiyorum.. Keyifli günler..
Diğer yarışmacılara üzülüyorum sezon boyunca boşuna mücadele edip sakatlanmışlar performans 1. si olmaları boşunaymış
Performansa bakarsak hiç haketmedi ama Survivor'ın sadece performans yarışması olmadığını bir kez daha anladık keşke Ayşe olsaydı ama daha tatlıydı 😅
Kadınlar hep başarılıdır her yerde her alanda 💐Yeter ki kendilerine guvensinler 🙂🙂
🌺😊
😊😊😊
Nisanın kesinlikle sahte şampiyon olduğunu düşünüyorum bu denli itici bir kızın ve üstüne üstlük mixerlik yapan bir kızın şampiyon olmasına imkan yok kesinlikle işin içinde başka bişey var
Sırf kadın yarışmacı kazansın diye seçtiler. Yatarak uyuyarak kazandı. Adem acunu takipten çıkmış
Sırf Nisa kazansın diye Ademi harcadılar helal olsun...
Hak etmiyor demiştin ama ben yine de sevindim👀
Nagihan olmalıydı. Kadın performansı ile sonuna kadar haketmişti.
Nisa hiç haketmedi ki, başka bir kadın olsaydı sevinebilirdim.
Bu tür programları izleyenleri anlamıyorum hiç. Onlara para atanları da.
Yarışma için kadınları eksik gören Adem'in bir kadına yenilmesi ne kadar da gurur verici.😂
Bence hak etti neden derseniz Nisayı bu zamana kadar oyunlarda ön plana çıkarsalardı Seda Sude ve Yağmur yerine bence en az onlar kadar başarılı bir kadın ayrıca karakter olarak da çok düzgünler dediğim gibi bazıları o kadar çok ön plana atmasaydı kendini nisaya şans verseydi eminim ki şu an kimse hak etmiyor demezdi
Nisa aslında kazanamayacaktı ben telefondan 1 katirilyonluk oy attım parmaklarım hep nasır oldu ben şampiyon yaptım nisayı benim yüzündeeeeeennnn :) :) :) çok yünlü bir işadamıyım aramızda kalsın...
Çok belliydi ya kadına verecekleri. Adem önceden şampiyonluk almış bu yılda arsa kazanmış yarışmadan batuhana da 4 milyonluk araba vermişler nisayada şampiyonluk verelim demiş acun. d
Sevmiyorum bu kizi samimi gelmiyor o yuzden sevinemedim
Ben şok. Ne kadar gerçek tartışılır ama neyse
Erkek olması bir şey ifade etmiyordu kadın olması da etmiyor
Sağ olsun bir telefondan 30 000 TL değerinde oy atanlar iyi iş yapıyor demek ki. :D
Ama Nisanın şampiyon olmasına sevindim :)
Çok mutlu oldum cok da desteklemistim. Cok seveni vardı
güzel oldu.. hakir görüyorlardı al sana hakir işte :.
Programı hiç izlemedim amaa Nisa Şampiyon olacak en son kişiydi bence..
cinsiyete göre değil de başarıya göre olsaydı keşke
Bir kadın şampiyon olacaksa Nagihan, Sema veya Merve olmalıydı
Seneye bende gidicem survivora tatil yaparım mis desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar 😂😂
gereksiz tipler, gereksiz programlar iste hic izlemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?