Expecto Patronum 🙄 ne filmdi ama be
Expecto Patronum 🙄 ne filmdi ama be
Hayır çünkü bilmiyorum ne işe yaradığını, kullanma kılavuzu ile birlikte alabilirim😄
Harry potter asasına sahip olmak çocukluk hayalimdi 🥰🤭
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Aslında o evreni seviyorum , o evrenle bağlantısı olan bir şeye sahip olsam da olur idi. Ama asa kesinlikle yok çekemeyeceğim bir item :d O yüzden sahip olsaydım baya iyi olabilirdi.
Severusun asası benim olsun
İsterdim elbette
Evet isterdim bana sataşanlara bir tane vururdum
Keşke 🤩 neler yapardım neler 😂
İstememdi
Evet, çok isterdim. Bu asa ile de; dünya üzerinde hiç kimse aç kalmasın diye sonsuz yemekler yapıp herkese dağıtırdım ve sokakta hiçbir canlı evsiz ve yurtsuz kalmasın diye heryere çok büyük evler yapardım. 🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺😇😇😇😇😇😇😇🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍
Harry Potter serisi güzeldi fakat çok uzun olduğu için tekrar seyretmedim bir yıldız savaslari gibi uzun bir film gibi bana tat vermedi fakat yinede bir gün tekrar izlerim
Efsanedir evet 🙂 lord woldemort
Mürver asaya mı yoksa Voldemort'un asasının ikizi olana mı?
Hoş, ikisi de bende olsa fena olmazdı aslında.
Alırım bi dal diyormuşum 😊 şaka bir yana güzel seriydi çıkışının çocukluğuma denk gelmiş olması şanslı hissettiriyor.
canım harry gitti attı voldemortun değneğini çöpe mal herif elindeki diş fırçasıyla kahve falan yapar artık anca mundar etti güzelim asayı
Asaya gerek yok süpürgesi olsun yeter 🙄 kirklarelinden avrupaya kaçar giderdim...
Tabiki ve bir hayranıyım keşke olsaydı kitaplığa koyardım seni çok seviyorum hayrry
Yok istemem simdi ben her sey icin sallarim mevzu cıkar😂
Sen niye bana yan baktın 😃
Skjfjdjd😂😂🪄
Ben Snape in asasını aldım. Favori karakterlerimden 2. Sırada.
Harry Potter’ın kendisine sahip olmak isterdik. Teşekkürler
Ahh o asa bende olacaktı😳
Tabikide hep hayır işlerinde kullanırdım 😬🤦♀️😂
Elimden bir kaza çıkardı..
O asa elime geçerse 😂😂
Sevmediğim insanları kuşa çevirirdim
Asasını assını diye okudum. Poposunu ne yapacak ki diye düşündüm birkaç saniye
En İyi Kız Görüşleri