3. izleyişim , bazı filmlerin tekrar izlenmesi gerektiğini düşünüyorum özellikle nolan yapımı ise.

3. izleyişim , bazı filmlerin tekrar izlenmesi gerektiğini düşünüyorum özellikle nolan yapımı ise.
Sevdiğim bir film veya diziyi tekrar tekrar izlemek hep iyi geliyor bana özellikle canım sıkıldığı zamanlar da önceden izlediğim filmeri açıp tekrar izlemek güzel oluyor
Süpermiş
Tenet ❤️ dün bende tekrar izledim gerçekten kaliteli bir yapım. Bunun dışında,
Bunlar benim çok sevdiğim ve izlemeye doyamadigim yapımlar.
güzel ornekler hocam
Vermez. Bir yemek ikinci kez yenmez. Bir oyun ikinci kez oynanmaz bir karar ikinci kez verilmez bir insan ikinci kez var edilmez. Adam olana bir hak yeteeerr
:D :D
Evet bazı filmleri tekrar tekrar izlemek keyifli Benjamin button'un tuhaf hikayesi ve yeşil yol gibi filmler keyif veriyor
örneklerini sevdim.
Tenet de güzel, devam filmi çıkmadı neden biliyor musun?
Yeni yapım daha çıkabilir de bilmiyorum hemen çıkartcaklarını sanmıyorum çünkü şampiyonlar ligi kadrosuyla yeni film geliyor :D
Cevap
10Cevap
Benim 7 8 kere izlediğim filmler olmuştur 😁 Aynı zevki veriyor bana
hangi film ya o
Aslında çok var ama son yıllar içerisinde Görünmeyen Misafir filmi. Tabi hep tek izlemedim, ilkinden sonrası hep başkalarına izletirken
Aynı zevki vermez ama yine de keyif alınır
Bazı filmler için geçerli bu, misal bütün Kemal Sunal filmlerini biz izle izle bıkmadık.. :)
yeaaap :P
😅
10 defada izlesem aynı zeki alırım kaliteli bir yapimsa
oda var.
Resimdeki filmin adıni öğrenebilirmiyim sizin kaliteli bir film zevkiniz var
Tenet
O mu izledim çok güzeldi ikinciye izlerim diyordum
net izlenmeli ya
Arjantin filmleri izledim çok harika filmleri var mesela-- asabiyim ben izledinmi o filmi
Evet.. Bir birinden farklı hikayelerin anlatıldığı tamamen yönetmenin başarısı olan film hayli ilgi çekici ve başarılı diyebilirim.
Bırak aynı zevki daha fazlasını bile verdiği oluyor. Örn: Matrix
Uu çok sağlam
Hayatımda Kemal Sunal filmleri hariç, sadece Ferhan Şensoy ve Rasim Öztekin in başrolde oynadığı pardon filmini birden fazla defa izledim. Yine de izlerim.
Eğer sevdiğim bir filmse bu bin kere bile izlesem hiç sıkılmam. Ama sevmediğim bir filmse sürekli izlemekten sıkılırım.
Tekrar baştan sona izlemek ilk izleyişimdeki zevki vermez. Sevdiğim sahneleri oluyor, onları açıp izliyorum bazen. Full izlemiyorum.
john wick
harry potter
alacakaranlık bunları yüz kere izlemişimdir
çok uzun zaman geçtiyse izlebilirim yakın zamansa tekrar ilgimi çekmez
evet verir misal kemal sunal ve amir khaan filmleri
Vermiyor, bazı dizilerin bazı sahneleri zevkli oluyor ama film için aynısını söyleyemeyeceğim
Ondan fazla kez izlediğim filmler var. Zevksizlik tamamen adfad
İzlediğim filmler oluyor. Arkada ses olarak bile kafamı rahatlatır.
Bazen sırf sıkıntıdan izliyorum zevk vermiyor
Yaa demek öyle
sevdiğim filmleri tekrar tekrar izlerim
Sevdiğim filimse aksine daha çok zevk verir
süpermiş
Evet veriyor
güzel
Seversem belki
Vermez
verir
Cıks vermez
Çok devdiğim bir filmse evet