Evet sevdiğim filmler olursa tabi ki de izlerim mesela Joker filmini bazen açıp tekrar izliyorum tabi ki de ya da star wars serisini izlemeyi seviyorum. çünkü bazı filmler vardır insan bazen açıp açıp tekrar izlemek istiyor. özellikle kült olmuş popüler filmler ise tabi ki de izlerdim ama tamamını izlemem bunun yerine sadece sevdiğim bir bölümünü açıp izlemeyi daha çok seviyorum. mesela replik olabilir ya da bazı özel sahneler olabilir.
Ben izlerim norde izlerdim ams şu an hepsinin üzerinden bayağı bir zaman ve büyük bir kaza geçti artık 0dan yeni vastwn yapabilirim dağa bulamadığım yeni eşim bulduğum zaman hatta ben projeksiyon almak istiyorum yatak odasında bahçede vesaire beraber izleriz ne güzel 😁🤣
Çok yapıyorum onu. Bir süre sonra unutuyorum yeniden izleyip bir hatırlatmak gerekiyor. Bırak filmi bazı dizileri bile öyle yapıyorum hatta. Geçen Shadow and Bone dizisinin ikinci sezonu çıkınca dedim ben bunu unuttum gitti, açtım en baştan izledim. Çok da güzel oldu.
Örnek verecek olursam LOTR, Hobbit's ve Harry Potter serisini kaç kere izlediğimi hatırlamıyorum. Çünkü döneminin en iyi yapımlarıydı. Adamlar öyle filmler çekiyorlar ki. Sen ne kadar izlersen izle. Her defasında aynı etkisi bırakıyorlar. İşte böyle filmlerde benim için çok değerli ve tekrar tekrar izlenebilecek yapımlardır.