Merhaba KScanlar! Akademi Türkiye yarışmasında bir cevher doğmuştu Barış Akarsu hep güleç yüzü sesi, müziği ile herkesin sevgilisi olmuştu.
Yalancı yarim dizisi Islak Islak", "Gözlerin" ve "Rüzgar" gibi parçalarla bir dönemin en sevilen isimlerinden biri haline gelen şarkıcı Barış Akarsu, geçirdiği trafik kazası sonrası 4 Temmuz 2007 yılında hayatını kaybetmişti. Günlerce ondan güzel bir haber gelsin diye bekledi sevenleri ama o dönemedi üzmüştü herkesi.
Asla unutulmadı onun hayatını anlatan film "Barış Akarsu Merhaba" Kasım ayında vizyona girecek İsmail Ege Şaşmaz'ın canlandırmasıyla
Filmden ilk afiş yayınlandı. Filme gidecek misiniz?
Afişi görmüştüm ancak tam olarak incelemedim şu an o kadar mutlu oldum ki gerçekten bu soru ve haberle birlikte kesinlikle izlemek istiyorum nereden nasıl ne şekilde bilmiyorum ancak mutlaka izlemek istiyorum.
Barış akarsu'yu çok fazla bilmiyorum Evet dizisini pek izlemedim ama nedense içimde derinlerde onunla alakalı çok büyük ve derin şeyler var. Gerçekten kendisini çok seviyorum sadece ünlü olarak değil genel olarak bakıldığı zaman hayatta da sevdiğim ender kişiler içerisinde her ne kadar tuhaf gibi görünse de. O yüzden kesinlikle izleyeceğim umarım Ege güzel bir iş başarmıştır.
Umarım rolün altından kalkar Barış öyle güzel bir kalbe sahipti ki o günü hatırlıyorum. Tüm Türkiye'de haberi duyan dua eder olmuştu. hastane önüne, yakın olan gelen herkes adeta o sanki konsere çıkacak gibi oturmuş bekliyordu. Saatler geçti, günler geçti umut tükenmedi ama o bekleyişler sonucunda Barış dönemedi işte. 😥
Yıllar geçti asla unutulmadı görünüş olarak joony deep gibiydi, kısacık ömründe çok iyilik yapmıştır. Lösemili çocuklara bağışlar, çeşitli yardımlar. Googleden bakanlar bilirler Yusuf Sami Atılgan isimli bir gencin nasıl hayatına dokunduğunu.
Temmuz ayına az kaldı yine bir ölüm yıl dönümü ama Barışlar ölmez ki.
Onun sözlerinden ve kabrinde de yazan şu sözler gibi yaşamak dileğiyle.
Kalbinizden sevgiyi hiç eksik etmeyin, çünkü sevgi her şeyin anahtarıdır ve paylaştıkça çoğalır.”
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.
En İyi Cevaplar