KScanlar merhaba, Bir çoğumuz dizi ve filmler de gördüğümüz şeyleri kullanmak istemişizdir. Bu şeyler ulaşılabilir olanlara zaten ürün yerleştirme diyorlar.
En basiti kıyafetler bunlar zaten bulunabilir; fakat bulunsun bulunmasın (mitolojik eşya, araba, kıyafet, peruk, sihirli şeyler, vb.) hangi filmdeki/dizide ki eşyayı kullanmak istediniz?
Ben thor çekici Mjolnir kaldırmak, kullanmak isterdim.
Ooo bak bu konuda negan sopası efsanedir. Zombi kafası patlatmaya birebir :D Sonra kış askerinin kolu baya iyi geliyordu bana bak o da efsanevi kullanışlı olurdu ve son olarak da , Çakır'ın magnum silahı efsane olurdu bak aşırı severdim.
Hakikaten ha işin garip tarafı kimse kimsenin silahını almıyor. Kanka silahın güzelmiş 1 tur kötü adam avlayıp geri vereyim diyen yok.
Bu şuna benziyor aksiyon filmlerinde pusuya düşenler soruyor ya kaç kurşunun kaldı son şarşörüm bende de 3 mermi kaldı diyorlar ama vurdukları adamların silahını almak hiç akıllarına gelmiyor. Gelse silahında ayrı, hücum yeleğinde ayrı şarşör olur sıkıntı yaşamazlar 😂😂
burada filmde anlatılmak istenen belki de aptal dediğimiz o türde ki insanlar ne olursa olsun kendini yetersiz , aptal , çirkin görme şans senden yana sen sadece aklını kullan durtusunu sağlamak olabilir.. Açıkçası psikoljik yaptırım
Ama öyle oluncada insan zeki görünenden bişe bekliyor bu olmayınca, Bu yüzden sharlock holmes gibi zekası ile ön plana çıkan dizi ve filmleri tercih ediyoruz.
Iste ters dusunce ; şöyle ki bir filmde görmüştüm çok zeki , kaslı bir erkek var di ve tehlike var di ben o insanın bu kaostan çıkacağını tahmin ederken o öldürüldü. Simdi şunu söylemek istiyorum psikolojik çok karmaşık bir şey insan film izlerken kapılıyor, beyni yoran filmler aramamız da bu yüzden zaten. mesela prestij diye bir film vardı öyle güzel rekabet konsuunu işlemişti ki o filmin aslında ne kadar basit yok canım o kadar da değil, saçmalamış dediğim bölümleri bile zevkle izledim.. Izleyiciyi o ekrana bağlamak çok zor bir meseledir.
Bende kitap maniagi değilim ama nerde bir kitap görsem indiririm 2 ay kadar önce 88 bin tane kitap indirdim telagram kitap kanalını sömürdüm içinde ne var bilmiyorum makaleler, ders kitapları, ders notları kişisel gelişim çizgi roman felan filan kaynıyor
Taşsız verirler kanka taşları vermiyor yenilmezler. Ne taş meraklısı çıktılar. Tek taş pırlanta sanki yav ne peşine düşüyorsunuz en yakın kuyumcuya gidin