Bu; Araba, silah, özel bir eşya vs vs her şey olabilir karar size kalmış. Bu soruyu daha önce görmüştüm ama bende bi sorayım dedim. Ben Lucien Castle’in içerek bütün orijinal vampirleri tokatladığı bu serumu kullanıp onun kadar güçlü olmak isterdim
Güncellemeler
+1 yıl
Acaba kız hesabımı açsaydım şimdiye 748373847474474 yorum gelmişti vjdkkdkcıgöfm kfnfkfkvkg
Film/Dizi evreninde kullanılan herhangi bir özel eşyayı veya aleti kullanma şansınız olsaydı ne kullanmak isterdiniz?
Ben kesinlikle Harry Potter filmindeki Harry'nin asasına sahip olmak isterdim. Bu mücver asa ile istediğim büyüğü yapar, düşmanlarıma istediğim derse verebilirdim. Bunun dışında aklıma gelen herhangi bir obje yok maalesef.
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Film/Dizi evreninde kullanılan herhangi bir özel eşyayı veya aleti kullanma şansınız olsaydı ne kullanmak isterdiniz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Selamlar,
Ben kesinlikle Harry Potter filmindeki Harry'nin asasına sahip olmak isterdim. Bu mücver asa ile istediğim büyüğü yapar, düşmanlarıma istediğim derse verebilirdim. Bunun dışında aklıma gelen herhangi bir obje yok maalesef.
Selamlar.. harry potter evrenine pek hakim değilimde bişey soracam o büyüyle her büyüyü yapmak imkanlı mı yani ölümsüzlük uçma görünmezlik vs vs
Yok değil
Anladım yinede etkili bir silahmış
İnfinity Gauntlet
Heisenberg in sapkasi
Yaratıcı fikir😃
Aslında saçma oldu o şapkayı her yerde bulurum
Şapka bi de gözlük 😃
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!