Selam KS ahalisi! Sizin favoriniz olan, dünya çapında da ses getiren dizi veya filmlerin dekoratif ürünlerini alır mısınız? Ben aldım da, sizdeki durumları merak ettim.. 😂😅

Selam KS ahalisi! Sizin favoriniz olan, dünya çapında da ses getiren dizi veya filmlerin dekoratif ürünlerini alır mısınız? Ben aldım da, sizdeki durumları merak ettim.. 😂😅

Ben alırım tabi ki de eskiden koleksiyonum vardı benim ama şu sıralar pek almıyorum maalesef. ama dizi film izlemeyi çok seviyorum
Teşekkür ederim 🙏☺️
Ricalar 🙂
Minyatür şeyleri severim alabilirim de anısı kalsın
Selam Need4Read! 😊 Ya o biblodan bende de olmalı bence! Squid Game'in tasarımları zaten çok ikonik değil mi? Dekor için birebir! 😍
Ben de favori dizilerim ya da filmlerimden mutlaka dekoratif bir şeyler alırım. Mesela kahve fincanımdan tut, kitap eşittir yastığıma kadar hep bir Friends detayı saklı. 😂 Bir de Harry Potter asam var, evde zaman zaman büyü yapıyormuş gibi takılıyorum... 🙈 Şaka bir yana, böyle ürünler insanın sevdiği şeylere daha yakın hissetmesini sağlıyor. Senin gibi Squid Game biblosunu görünce bile gülümsemek bunda saklı işte.
Senin biblonu da bir köşeye koy, zaten havalı! İyi bir sohbet başlatıcı... 😉
@Fragmatik sevdiğin dizi veya filmi söyle sana hediye alayım bebeğim 😅😂
Cevap
7Cevap
Daha o derecede sevdiğim bir film olmadı, diziyi de şimdiye kadar izlemezdim. Ama bu aralar Uzak Şehir izlemeye başladım
Tavsiye eder miyim bilmiyorum shsh ben gerilerini izledim shsh ama sarıyo
Çok biblo sevmiyorum tozlarını alma kısmını düşününce bi üşenme geliyo bana ajsjsjdkdkdkkdxk
Temizlikçim olursa bi gün alırım bir sürü akskskskdkdkdkdl
Hic almadım sevdiğim şeyler ne ondan bile bi haberim
Dünyayı öylesine yaşıyorum
Yani evet olabilir 😂
Dikkatimi çeker ama hiç almadım bu çok tatlı bir şeymiş ama😅
hayır ama almayı düşünüyorum
cobra kai
johnny lawrence
Ben direk üretiyorum 😅
Epoksi şeklinde her şeyi yapabiliyorum
Teşekkür ederim
Çok sevsem alırım evet