Ben kullanıyorum Friends dizisine ait özellikle bir sürü evde eşyam var fırın eldiveninden -fincana 🫶🏻.

Ben kullanıyorum Friends dizisine ait özellikle bir sürü evde eşyam var fırın eldiveninden -fincana 🫶🏻.
Supernatural için 67 chevy impala maket araba falan düşünüyorum ben de
Kolye vs. Var ama pek logolu ürün yok ama almak isterim
Sevdiğim diziler için
Danke😂
Walter white benzeri aldım gözlüklerimi ve saçlarımı kazıdım :D bu sayılır mı?
Sonumuz benzemesin :D skyler gibi bir eşim olmasın diye bekarım hala 😂 The walking dead dizisini de çok seviyorum ama zombili bardak falan almam ya :D
Kadın dayanışması seziyorum :D
Neyse efsaneler ölmez ama ölünün arkasından konuşmayalım 😂 The walking dead başladığında senin yaşındaydım.
bol bol zombi var :) ilk zamanlarda efsaneydi. üniversite 3. sınıftaydım sene 2010 :D o zaman internetten izleyebiliyordun dizimag falan vardı.
lost , game of thrones izledim evet :D abim indirip kutuluyordu dizileri. O zaman cd vardı.
Özellikle Harry Potter ve Friends ürünlerini bulursam affetmem 😂
Fanlar toplansın ⚡
Cevap
5Cevap
Ben genelde buna takılmam pek
Friends candır ya bende supernatural hastasıyım kıyafet, tablo çakmak falan var. Sigara içmiyorum ama çakmağım olması da ayrı garip 😂
Doğaüstü olaylar ama saçma değil bambaşka bir dizi eğer seviyorsan mutlaka başka pişman olmazsın
Big bang theory o zaman
Tamamdır o zaman iyi seyirler 😎
Bakmaman hata
Pişman olmazsın 😇
Bence dene ama sen bilirsin 😂😂 hop mürsel 😂
Sorma sorma olduk bir şeyler 😂
Hepsinin değil ama denk gelirsem güzelse alırım Harry Potter ile ilgili ürünler var mesela ben de
Büyü kitabını almıştım en son sanırım 😂😂
Evet kullanırım
Kullanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?