Ben eğer filmi sevdiysem tekrar tekrar izlemekten sıkılmam sorun olmaz ahsj

Eski kız arkadaşımla harry potter serisini ve amerikan pastası serisini bitrimiştik. Yani gerçekten izlemeyi seviyorsa , kesinlikle ona eşlik ederim. Zaten dizi kültürüne de üniversite manita yüzünden alışmıştım. Sabahlara kadar dizi izliyorduk.
Faydalı bir alışkanlık kazanmışsın😂
Çok dizi ve film izledik işte bakalım :D
İzlerim ya neden olmasın. İlişkiler bir film veya diziden kıymetli olmamalı. Belki diziyi tek başıma izledigimdeki aldığım o duyguyu sevgilimle daha ayrı bir haz ile seyrederim. Konular aynı olsada filmdeki konudan kendimize pay cıkarabilirim veya bu filmi neden benimle izlemek istedi diye düşünebilirim. Belkide bana anlatamadığı şeyleri film aracılığı ile anlatmaya çalışıyordur.
Ya da çok sevdiği bir filmdir ve seninle paylaşmak istiyordur ki bu çok kıymetli bir şey bence
Zevkle. Birden fazla bile gıkım çıkmaz. Ama pisliğine spoiler verip gıcık ederim🤣
Aaaa çok ayıp
😂😂 o da doğru
Rica ederiim
Cevap
20Cevap
izlerim tabi ki
Ben izledigim bir seyi tekrar izlemekten hoslanmıyorum. Yeni bir filmi beraber , ikimiz de ilk kez izlesek daha anlamli olur.
Fritoz bugüne kadar mutfaktan çıkmadığı için sorun yok. 😀
Nasıl yani😂
Bildiğin düz şekilde mutfaktaki fritoz işte. 🤣🤣🤣
Fritöz senin flörtğn mü yani🙄
Fritoz benim fritozum zaten. Absürt bir şey mi var. 🤣🤣🤣 Ben azıcık deliyimdir. 😀
😂😂 anladım onu ahsjs
İzlerim maksat beraber bişiler yapmak olduğu için fark yapmaz :d
Kesinlikle
sırf ben bir diziyi o an izliyorum diye açıp izlemeye başlayan birisi mi 🥺 nasip et ya Rab
Hadi hayırlısı
Soruyu beğenmedim :d ama bence film sıkıcı değilse izlenebilir
Neden beğenmedinn
Tekrar izlemişliğim var ama kötü bir filmi izlemezdim :)))
Aynen film iyiyse tekrae izlenebilir
film kötüyse tekrar bırak ilk kez de izlemem yapmışlığım vardır :D eleştirmenlerden kötü yorumlar alan filme gitmek istedi dedim ona gitmeyelim kötü yorumlar var film boyunca ağız burun büktü. Filmden çıktığımızda kötü filmin seyircileri boşa para verdik çok kötüydü filan deyince surat asmayı bırakmıştı :D
Ahjs pişman olmamış en azından
o niye olsun ben oldum :D bütün film arkadaşıyla telefonda mesajlaşmıştı ne yaptınız nasıl gidiyor vs vs :D
Aaaaa çok ayıp etmiş o kadarı da hem sana hem diğer izleyenlere ayıp. Bir sonrakş buluşmayı rüyasında görür
bu 13 sene önceydi :D sadece 2 ay sürdü zaten :D
Çok bile sürmüş
işte ne kadar sabırlı bir insan olduğumu anla :D 2 ay dayanabildim sonra ayrıldım
Sabır taşıymışsın 😂
haha evet ama taşında bir taşıma limiti var :D
İzlerim çok sevdiğim bir film ise veya izleyeli uzun bi zaman olduysa
Harry Potter serisini izlemediğim için baştan başladık beraber bakalım ne zaman bitecek 🤭
Sadece flörtüm için değil kendim sevdiğim için bile defalarca izleyebilirim 😅
Olsun tekrar izlerim, sevdiğim filmleri tekrar tekrar izlerim zaten normalde de
Aynı filmi tekrar izleme huyum yok ama illa izlemek isterse kırmam elbette izleriz
Hahah evet izlenebilir mutlu etmek güzeldir mutluluk getirir
sevdıgım ve sevgılım vede arkadasım olsun fark etmez hatır ıcın ızlerım uyum saglarım
Filmi değil onu izlerdim :D
Romantik adam
Evet izlemiştim zaten.
Hangi filmdi
Snowpiercer djjdjdj bende romantik bişey onercek diye bekliyordum dedi bunu izleyelim mi bende tamam dedim bişey diyemedim 😂😂
Olsun daha iyi olmuş whsjw
Film mi 10 sezonluk diziyi bile izlerim onun için
Flört için değil sevgili ya da eş için bile yapılmaz böylesi ahsjs
Bi flört için film tekrarı yapmam
A aaaaa
Zamanımı boşa harcamam ben
Neden ki tekrwr izlesen ne olacak
Hatrı ıcın belkı
Flörtüm için çiğ tavuk yerşm
İzlerim film güzelse sıkmaz
Sevdiğim bir film ise evet
izlemem ben sdfssdfsdf