KScanlar merhaba, İnanın böyle diziler yeniden neden çıkmıyor anlamıyorum. Eminim bir başka isimli taksi durağı dizisi yapsalar güzel bir kadro ile tutar çünkü sayıları az olmuştu başarı ile izlenmişti.
Akasya durağı mı, Çiçek taksi mi? diye sorsak Ayrım yapmak zor en azından ikisi de yayınlandığı dönemlerde izleyenler için.
Fakat bir nesil çocuktu belki Çiçek Taksi 🚖 yayınlanırken, muhtemelen onların tercihi Akasya durağı olacaktır.
Size göre tüm zamanların en iyi durağı hangisidir?
Eski neslin Çicek taksidir ya :D Daha önce ve daha ilklerin dizilerindendir. Ama replik ve komedi olarka Akasya durağı demek isterim. Onda daha çok eğlenip gülüyordum. Favorim Sinan ve Osman agaydı :d Özlediğim diziler arasındadır yemek yerken de izlenecek bir dizidir.
Akasya durağı güzeldi evet ama bazı olumsuzlar komedi olarak gösteriliyordu. Sinan Gülbini defalarca aldatti, girişimde bulundu. Buna hepimiz güldük. Bir kadının aldatilmasi neden komik? Osman Ağa elinde baldayla kızını karısını kovaladi. Bir erkegin kadına şiddeti neden komik? Sadece bu ikisi bile şimdi izleme hevesimi kaçırıyor.
Bir sürü popüler örnek verilir Çiçek taksi, Akasya durağı felan filan komedi adı altında Bunlar bu kadar çok sevilmelerine rağmen niye bitti
Çünkü daha önceleri insanlara güzel gelen aslında gelmeyen ama At gözlüğüyle baka baka gerçekte yaşanmıyor sanıyordu insanlar.
Taki kadına şiddet boyutu kameralar önünde değil yanı başımızda sokaklarda acımasızca yaşanmaya bu yaşananlarada tüm dünya tanıklık ederek gerçeği görene kadar.
Hala da artarak gidiyor o şiddet vakaları bitmiyor ne yazık ki Belki tvde o kadar yapımda fazla kalmadı ama gerçekte önleyemiyoruz elit kesimi de şiddet uyguluyor çaresiz her şeye alıştırıldık.
Aslında ikisinide çok seviyorum ikisinide izledim ama çiçek taksi çünkü esas odur akasya durağındaki Sinan karakteri Çiçek taksideki Ömer karakterine çok benzemektedir ikisi de kumar oynar ikisi de eşini aldatır ve Çiçek taksi de oynayan oyuncular akasya durağında da oynamıştır mesela Nilgün Belgün Ümit yesin Erol günaydın gibi