Kolpaçino filminde bildiğiniz üzere Ekrem abi ile Hüseyin kardeş arasında gerginlik yaşanmış, silahlar çekilmiş ve Ekrem abimiz hakkın rahmetine kavuşmuştu. Ah be Ekrem abim sigaradan son fırt çekmek yerine direkt atıp, silahı ateşlesen halen yaşıyor olacaktın. Altın kapılarımız senin kanınla boyanmayacaktı, İran halılarımız çalınmayacaktı.. 🖤Ekrem abi 5 dakika daha kalsaydın abi. Tamam Hüseyin kardeş.. 🦁
Sizce Ekrem abinin ölümüne sigara mı sebep oldu, yoksa siniri mi?
Evet o sigaradan son çekişi rahmetine kavuşturdu :D Severdik Ekrem abiyi babacan abimizdi. O son fırt yüzünden sigaradan gitti. Aklıma Sabri abinin repliği geldi sjdfs
Ekrem abi fevri ve sinirli bir abimizdi. İki zara 80 binlik olan arkadaşlarına bile anlayış göstermezdi. Özellikle kendi payı hakkında çok hassastı. Ve kesinlikle ne zaman kalkacağını kimseye sormazdı.
Herkesin kendi payına laf atar, ama kendi payını sıyırır çantaya doldurttururdu. Ekrem abimiz sevdiğimiz bir abimizdi. Kumar oynamayı, zar atmayı iyi bilirdi mesela ben bilmem. Masadan çok para yerdi, ben yemem. Karşıda ki Hüseyin kardeş zardan düşseydik be abi dediğinde, kaçıcam kardeş işim var derdi. Ben demem.
Silahı yanlış kullanıyor. Çatışma anında şarjör öyle elle çekilerek zaman kaybedilmez , silahı belden çıkarırken şarjörü göbüşün yan kısmından geriye çekip mermiyi ağza vereceksin sonra elini uzatıp tek tek indireceksin. Ben orada olsaydım bir tanesi bile sağlam kalmazdı, bir göz kırpma kadar vakit tanimazdim 💉
Hüseyin kardeş yerden göğe haklıydı orada. Gayet güzel ifade etti uygun dille konuştu. Ekrem abi racona ters şekilde masadan kalktı. O sonu haketmişti. Bence pamuk tıkanmalıydı. Kanallarının açık kalmasını haketmiyordu )
Sigara sebeb oldu sigarayı sevme arzusu onu silah yerine sigaraya yönlendirdi. Birden beynine giden kendi payının a mınakoyayim iletisi onu arzusuna yonlendirdigi için silahı geç cekti ve öldü