Aklıma gelir ara sıra... Gencecik bir can... Neden intihar etti acaba? Yıl 2002 Ocak ayının 9'u... Saatler 19:30'u gösteriyor. Kardeşi Adem Küçükcüceye "intihar edeceğim, Galata Kulesindeyim" mesajını çektikten kısa bir süre sonra intihar etti. Şimdi Galata Kulesine çıktığım zamanlar geliyor aklıma... Vedat Oğuzcan geliyor. Şeyma Küçükcüce geliyor. Bazen Ahmet Tadik bile geliyor. Neden gitti bu güzel insanlar? Tarihler değişir, acılar asla...
Haber arşivlerini o kadar çok inceliyorum ki bazı isimler dikkatimi çekiyor haliyle... Gencecik insanların ani bir kararla çekip gitmesi, arkalarında neden intihar ettiklerini bilmeyen bir aile ve hayatlarına dair sırlar bırakması ilgi çekici geliyor bana nedense...
Özellikle 1970'ler bu konuda çok zengin. Hatta Kazım Küçükalp hakkında bir belgesel çekilmişti TRT Belgeselde... Türkiyede dağ kazasında ölen 3. kişi. Bitpazarında satılan bir not defteri ve mektup sayesinde anılarına ulaşılıyor filan... Bu tip projeler var aklımda. Şeyma Küçükcücenin kardeşine ulaştım bir müddettir de konuşmaya çalışıyorum.
En İyi Cevaplar