Sanırım biraz kendinden esinlenerek bir karakter yüklerdim. Genelde insanlarla iyi anlaşan ve dışarıdan pozitif görünen. Fakat evine gittiği zaman tamamen kendi içine dönük ve kendi dünyasına kapanan bir adamı canlandırılmasını isterdim. Biraz karanlık ve birazda gizemli.
Benim karakterim tembel olurdu. Ayrıca çok da unutkan. Utangaç insanlarla fazla iletişime giremez. Fakat sıcak biri. Onun kapılarını açınca karşısındakine ilgi gösterir o da. Fakat bu ne kadar samimi olduğuna bağlı karşı tarafın. İnanılmaz bir potansiyeli var. Bunun o da farkında ama bir türlü harekete geçmiyor. Ailesine düşkün. Olaylara takan biri. Çok eğlenceli ama çok soğuk. "Buzdolabı" yakında sinemalarda olsa çok iyi olrdu 🤔
Telefonumda yazdığım büssürü senaryo vardı. Bozulunca çöp oldu ama bir araştırma mini dizi senaryomda Ahmet Mümtaz Tayland’ı başrol olarak düşünmüştüm. Onun o sıkıntıya yaşatacak müthiş bir tecrübeye sahip olduğunu biliyorum. Yine öyle bir değerli bir sanatçımız Erkan Can’ı mahalle esnafı yalan atan bir karakter olarak tasarlamıştım. Yerli oyuncular candır, hollywood yalan.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
umarım böyle bir şeyi gerçekleştirirsiniz, çok güzel olur.
Başroller bence filmi sürükleyecek karakterde olmalı. Bunun için de biraz başına buyruk, öz güvenli, gerektiğinde kavgadan ve tartışmadan kaçmayan, dominant karakterde bir başrol kurgulardım muhtemelen.. 🙂🙂
Belli bir yaşından itibaren kendisi için önemli olan insanlardan bir karakteristik özellik alırdı ama bunu açıkça belli etmez, izleyicinin dikkatine bırakırım. Aslında hepimiz böyleyiz, buna dikkat çekebilirdim.
Sanırım seri katil ya da sosyopat olabilirdi. Jokerin silinen sahnesindeki joker kısmı baya karanlık ve çekici gelmeye başlamıştı. Ona benzer bir şeyler çıkaracağımı düşünüyorum. İyi kalpli karakter sevmiyorum :(
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
iyi kalpli değil de sert, acımasız, gaddar bir o kadar da merhameti olan karakter daha çok iş görür bence. :D