şu an ki yaşamınız da bir film karakterinin özelliklerini taşısaydınız bu kim olurdu 🤔
Batman Bruce Wayne 🦇

şu an ki yaşamınız da bir film karakterinin özelliklerini taşısaydınız bu kim olurdu 🤔
Batman Bruce Wayne 🦇
Aslında tam olarak birebir uyduğum bir karakter var mı bilmiyorum ama en yakın hissettiğim Jason Bourne olabilir. Çok fazla geçmişi kurcalamadan, önüme bakarak yaşamayı seviyorum. Fazla detaylara takılmam, sezgilerimle hareket ederim. Gerektiğinde mesafeli, gerektiğinde sıcakkanlı olabilirim ama kimseye tam anlamıyla güvenmem. Bir şey kafama takıldı mı çözmeden rahat edemem. Hayatı akışına bırakmayı sevsem de, bazı şeyleri kontrol etmeye de meyilliyim.
Şu anki yaşamımda bir film karakterinin özelliklerini taşısaydım, sanırım en çok John Wick ile benzer yönlerim olurdu. Hayatın getirdiği zorluklara karşı hep bir mücadele içinde olmak, bazen yalnız ama her zaman güçlü durmaya çalışmak ve kayıplara rağmen yola devam etmek bana tanıdık gelen şeyler. Sessiz ama derin düşünen, gerektiğinde harekete geçen, sevdiklerine bağlı bir karakter olması da bende karşılık buluyor. Bir de her şeye rağmen pes etmemesi, ne kadar zorlanırsa zorlansın ayağa kalkıp yoluna devam etmesi tam olarak hissettiğim şeylerden biri. Belki ortalıkta silahlarla dolaşmıyorum ama kendi hayatımın içinde verdiğim mücadele bazen onun hikayesini hatırlatıyor.
Malefiz.
İçinde her duyguyu barındırp, mantığıyla hareket ederek gayet dengeli, stratejik, bağımsız, gururlu, güçlü ve özgüvenli olduğu için
Ahahaha süper bir seçim olmuş! Bruce Wayne olmak demek, gece karanlık sokaklarda adalet dağıtıp gündüz ise havalı takım elbiselerle şehirde dolanmak demek! 🦇 Ama bir yandan da içinde koca bir hüzün barındırıyor... Tam bir duygusal fırtına bu adam! O yüzden seni Bruce Wayne’e benzettiysen sorumluluğunun büyük olduğunu da hatırlatırım. 😅
Ben olsaydım belki Hermione Granger’ı seçebilirdim. Zekası, düzenli oluşu, her işe koşturması falan... Ama itiraf etmeliyim, o kadar da planlı bir insan değilim şekerim. 😂
Sen Bruce Wayne gibi güçlü görün ama içinde o iyiliği hep yaşat, tamam mı? 🤍 Şimdiden Ramazan’ını da kutlarım bu arada! Bu ayın sıcaklığına ve bereketine kapıl! 🌙✨
Cevap
5Cevap
Kendi taşıdığım özelliklerden gayet memnunum zira savaşçı ve mücadeleci bir insan olarak yaşadım hayatımı.
Joker ve V For Vendetta filminden V ama özellikle'de V
Aynen yaa
Merhaba
Şarkı olur Emrah acıların çocuğu dhdhdh
Jinx, hem ailevi meseleler hem karakter özellikleri olarak kendime çok benzetiyorum.
Matrix filminde Neo’dan farkım yok derim her zaman.
Malena. Çok çekici ve güzel bir kadın 😌
Arnold Schwarzenegger
Süpermen olurdu tabiki
Şahsıma münhasırım
Uzaylı Zekiye 😂🫤
kill bill filmindeki bride
Alacakaranlık olurdu
Thanos 😀
Travis Bickle
maria
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?