Ya The Originals dizisinden Klaus cidden efsane bir liderdi. Yani zaten alfalığını gösteriyordu filmden. Bir çok vampir dizisini izledim aslında seçeneklerde iki tanesinden birini seçeceksem eğer tabi ki bu Klaus olmalı.
Anladım, ikisini de istemiyorum bu yüzden sadece vampir gözlerim olsun isterdim kurt adam istemezdim anlamında söyledim. yani bu ikisi arasında karakter olarak seçmiyorum :)
Knka ben de vampirciyim hem ölümsüzsün hemde karşıdakini her şeye ikna etme yeteneğin var.. ama melez olunca vampir güçlerinin yanında kurt adam güçleride oluyor mesela dayanıklılığın artıyor ve bir ısırığınla başka bir vampiri öldürebiliyon 😃
Davina tam bir şişirilmiş balondu bence kendini fazla öne çıkardı ama sonu kötü oldu tabi birbirine sonsuz bağlı kardeşler birbirleri için onu feda ettiler🥺
Aynen bonnieyi daha çok seviyordum ben mesela.. sonra da davina ölünce marcel delirdi üzüntüden serumu içti ve lucienden sonra 2. Canavar oldu.. elijahı ısırdığını görünce öfkeden çıldırmıştım…
Ya bende🥲 bonnieyi hatırlayamadım uzun zaman oluyor diziyi bitireli unutamadığım tek şey son sahnesi🥺 ve bir sezon öncesinde birbirlerine karşı 'seni kimin yok edeceğini bilmiyorum ama bu benim elimden olmayacak' gibi bir şey demeleri…
Bonnie zaten the originalste yoktu ben the vampire diariesten bahsetmiştim bonnie diye… aynen izlediğim en iyi dizi ve en iyi finaldi bence. Hatta izlerken hep keşke benimde elijah gibi abim olsaydı diyordum 😕