Güzellik & Bakım Seçebilme imkanın olsaydı hangi göz rengine sahip olmak isterdin? KimBuRuj Takip Et FenomenBilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Hangi göz rengine sahip olmak isterdiniz? Yeşil Mavi Kahverengi Ela Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Seçebilme imkanın olsaydı hangi göz rengine sahip olmak isterdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Yeşil olsun isterdim.. mavi de olabilir..Ama kendi göz rengimi de beğeniyorum.. 😃 1 0 Yorumla
MaxwellinDinozoru Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 802 cevap paylaştı. Merhabalar. Mavi göz rengi çok hoş bence. 🧚♀️ 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. ben bu rengi seviyorum 1 0 Yorumla
icouldbetheperfect Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Mavi en güzeli bence ama bana mavi gitmez değiştirebilecek olsam ten rengime saç rengime göre yeşil seçerdim 0 0 Yorumla
TeslaDaVinci Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 97% +1 yıl Kadinlarda mavi guzel oluyor. Erkeklerde nasil baktiginiz onemli. Ozunde bakislar etkin. Bazen bana beni yiyecekmis gibi bakan gozleri ozledim. 0 0 Yorumla
lostprincess Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Mor ya da beyaz olabilir. Ama en çok lacivert gözüm olsun isterim, kimsede bulunmayan bir göz rengi 😍 0 0 Yorumla
alarachan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 305 cevap paylaştı. Kahverengi koyudan memnunum çünkü almanyada açık renk göz görmekten cidden sıkıldım 1 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gözlerimin rengi ela düşmana bakınca bela sana bakınca fena oluyorum bea 1 4 Yorumla Kawasaki_Ninja +1 yıl 😂 😂 💦 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Yoksa sizinki de mi elaa 😂 Yorumla Kawasaki_Ninja +1 yıl Hayır Karakaş gözlerim elmas benim :) Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Hemm olsun o da güsel 😂maşallah Yorumla
Hhislerinnssoonu Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 89% +1 yıl Ela olmasını isterdim kahve rengi benim gözlerim elaya benzeten de oluyor 0 0 Yorumla
Teraryum4554 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Kahverengi bir göz rengine sahibim ela veya yeşil olmasını isterdim 😊 0 0 Yorumla
SomurtkanŞirin-2 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ben herhangi bir göz rengine sahip olmaktan da kayıtsız şartsız nefret ediyorum nefffreeeeett! 0 0 Yorumla
Karamelaaaa Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Renkli gözlerden pek hoşlanmiyorum kahverengi ideal'dir 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Gözlerim açık kahve seviyorum ama yeşil gözlü olmak isteyebilirdim belki 0 0 Yorumla
Yetenek5868547 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Gözüm zaten yeşil gibi ama yemyeşil hatta maviye yakın olmasını isterdim. 0 1 Yorumla Mstfaaa0707 +1 yıl Valla bende var o istediğin göz rengi ama masmavi ya da yemyeşil olması daha güzel benim birisi mavi birisi yeşil dikkatli bakınca ama işte Yorumla
Sv_Shidoshi Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl Ben ela dedim.. (benim goz rengim yesil/mavi zaten ) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bacım şu soldaki çok fena kötü bir izlenim bıraktı toplumda.Bırak gözü, tek bir saç teline eminim kimse özenmez. 1 0 Yorumla
persordinary Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Şu an açık kahve ve ben memnunum bana yakışan bu 3 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Mavi mavi masmavi 👁️👁️ Ben mavi olmasını isterdim ama mavi göz bana yakışır mıydı onu bilmiyorum 0 0 Yorumla
Kawasaki_Ninja Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Göz rengimden memnunum 😎 1 0 Yorumla
Duygusalkızlalala Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Gördüğüme şükür ediyorum ayrıca göz şeklim de güzel rengi önemli değil 0 0 Yorumla
Eksss Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Mavi çok hoşuma gidiyor sarı biri olarak daha da yakışıklı gösterirdi diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
edanrsmsek Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Bana daha çok yeşil yakışırdı diye düşünüyorum ve çocuğumun göz renginin yeşil olmasını istediğim için 😂 1 0 Yorumla
kamuranyarim Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Yeşil renginden gözlerimi kendimi bildim bileli hep hoşuma gitmiştir ama gözlerimizde beğeniyorum 1 0 Yorumla
neşekalınbacak Takip Et Xper 3 Yaş: 47 +1 yıl bazıları çok nadirdir bazıları hiç bulunmaz. her göz rengi güzeldir. 0 0 Yorumla
sevgisizadam35 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Allah zaten güzel yaratmış bunlar değil uyumlu birisi olabilmeniz önemli. 0 0 Yorumla
Cold_Mann Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Zaten yeşil gözlüyüm eğer seçseydim yine aynı şeyi seçerdim 0 0 Yorumla
Mstfaaa0707 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Aslında nadir bulunan bi göz rengine sahibim ama masmavi ya da yemyeşil olmasını isterdim 🙂 1 0 Yorumla
fatoşistt Takip Et Xper 5 Yaş: 110 +1 yıl gri diy ebir göz rengi var. en sevdiğim fakat oldukça az bulunan 0 0 Yorumla
honey_34 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Simsiyah gözlere sahibim çok şükür, ama yeşile de bayılırımm.. 1 5 Yorumla Tubaacelyaaa +1 yıl Siyah göz yoktur koyu kahve vardır Yorumla honey_34 +1 yıl her neyse işte simsiyah görünüyor ama dsh Yorumla Tubaacelyaaa +1 yıl İnternet bak istesen siyah gibi görünübilir gözünde kendine göre ışığı var. Uzman tarafından söylüyor siyah göz rengi yoktur. Sadece Hz Muhammed te vardır. Yorumla honey_34 +1 yıl tamam Yorumla Tubaacelyaaa +1 yıl 👍 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl kahve rengi iyidir... bizim genlerimizde var... 1 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 406 cevap paylaştı. Siyah goz renginin cok severim🤗 1 0 Yorumla
Mandalinaağacı2 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Lensler sağolsun. İstediğin renk hazır 0 0 Yorumla
NudistBuddha Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 87% +1 yıl Değiştirmezdim, yeşil gözlerimi seviyorum 💚 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 458 cevap paylaştı. Yosun yeşili gözler bi harika 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı. Göz renginden memnunum 0 0 Yorumla
Ispectraaaa07 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Dikkat çeksin istiyorsam mor olmasını isterdim 0 0 Yorumla
Depresyonunellitonu Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Zaten ela gibi gözlerim o nedenle yesil diyorum 1 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zaten göz rengim yeşil 💚 0 0 Yorumla
Esmaacanan Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Keşke mavi gözlü olsaydım:) 0 1 Yorumla feyziiihüsnü +1 yıl boş ver kız ben mavi gözlüyüm Yorumla
PembikGelin Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 87% +1 yıl Hepsi ortaya karışık yan yana renkler süper olurdu 0 0 Yorumla
Uyumsuzuz Takip Et Master Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 402 cevap paylaştı. Benimki zaten yeşil seçmeye gerek kalmadı 😎 0 0 Yorumla
ЕlDorado Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hazel, yani açık kahve rengi 0 2 Yorumla Yetenek5868547 +1 yıl Hazel ela demek. Yorumla ЕlDorado +1 yıl Bilmiyordum, sorry*. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Yeşil olsun isterdim.. mavi de olabilir..
Ama kendi göz rengimi de beğeniyorum.. 😃
Merhabalar. Mavi göz rengi çok hoş bence. 🧚♀️
ben bu rengi seviyorum
Mavi en güzeli bence ama bana mavi gitmez değiştirebilecek olsam ten rengime saç rengime göre yeşil seçerdim
Kadinlarda mavi guzel oluyor. Erkeklerde nasil baktiginiz onemli. Ozunde bakislar etkin. Bazen bana beni yiyecekmis gibi bakan gozleri ozledim.
Mor ya da beyaz olabilir. Ama en çok lacivert gözüm olsun isterim, kimsede bulunmayan bir göz rengi 😍
Kahverengi koyudan memnunum çünkü almanyada açık renk göz görmekten cidden sıkıldım
Gözlerimin rengi ela düşmana bakınca bela sana bakınca fena oluyorum bea
😂 😂 💦
Yoksa sizinki de mi elaa 😂
Hayır Karakaş gözlerim elmas benim :)
Hemm olsun o da güsel 😂maşallah
Ela olmasını isterdim kahve rengi benim gözlerim elaya benzeten de oluyor
Kahverengi bir göz rengine sahibim ela veya yeşil olmasını isterdim 😊
Ben herhangi bir göz rengine sahip olmaktan da kayıtsız şartsız nefret ediyorum nefffreeeeett!
Renkli gözlerden pek hoşlanmiyorum kahverengi ideal'dir
Gözlerim açık kahve seviyorum ama yeşil gözlü olmak isteyebilirdim belki
Gözüm zaten yeşil gibi ama yemyeşil hatta maviye yakın olmasını isterdim.
Valla bende var o istediğin göz rengi ama masmavi ya da yemyeşil olması daha güzel benim birisi mavi birisi yeşil dikkatli bakınca ama işte
Ben ela dedim.. (benim goz rengim yesil/mavi zaten )
Bacım şu soldaki çok fena kötü bir izlenim bıraktı toplumda.
Bırak gözü, tek bir saç teline eminim kimse özenmez.
Şu an açık kahve ve ben memnunum bana yakışan bu
Mavi mavi masmavi 👁️👁️
Ben mavi olmasını isterdim ama mavi göz bana yakışır mıydı onu bilmiyorum
Göz rengimden memnunum 😎
Gördüğüme şükür ediyorum ayrıca göz şeklim de güzel rengi önemli değil
Gözlerim mavi yeşil ama bal rengi isterdim sanırım çok tuhaf
Mavi çok hoşuma gidiyor sarı biri olarak daha da yakışıklı gösterirdi diye düşünüyorum
Bana daha çok yeşil yakışırdı diye düşünüyorum ve çocuğumun göz renginin yeşil olmasını istediğim için 😂
Yeşil renginden gözlerimi kendimi bildim bileli hep hoşuma gitmiştir ama gözlerimizde beğeniyorum
bazıları çok nadirdir bazıları hiç bulunmaz. her göz rengi güzeldir.
Allah zaten güzel yaratmış bunlar değil uyumlu birisi olabilmeniz önemli.
Zaten yeşil gözlüyüm eğer seçseydim yine aynı şeyi seçerdim
Aslında nadir bulunan bi göz rengine sahibim ama masmavi ya da yemyeşil olmasını isterdim 🙂
gri diy ebir göz rengi var. en sevdiğim fakat oldukça az bulunan
Simsiyah gözlere sahibim çok şükür, ama yeşile de bayılırımm..
Siyah göz yoktur koyu kahve vardır
her neyse işte simsiyah görünüyor ama dsh
İnternet bak istesen siyah gibi görünübilir gözünde kendine göre ışığı var. Uzman tarafından söylüyor siyah göz rengi yoktur. Sadece Hz Muhammed te vardır.
tamam
👍
kahve rengi iyidir... bizim genlerimizde var...
Siyah goz renginin cok severim🤗
Lensler sağolsun. İstediğin renk hazır
şu an ki hali gayet güzel.
Değiştirmezdim, yeşil gözlerimi seviyorum 💚
Yosun yeşili gözler bi harika
Yosun yesili gozlere bayiliyorum
Göz rengimden memnunum kahverengi gözüm.
Bal veya yeşil güzel olabilirdi
Göz renginden memnunum
Dikkat çeksin istiyorsam mor olmasını isterdim
Zaten ela gibi gözlerim o nedenle yesil diyorum
Koyu kahve olmasını isterdim
Kendi göz rengimden çok memnunum
Ela isterdim çünkü zaten ela gözlüyüm 😊
Zaten göz rengim yeşil 💚
Keşke mavi gözlü olsaydım:)
boş ver kız ben mavi gözlüyüm
Gözlerimi seviyorum bal renkli
Yeşil gözlü olmak isterdim
Hepsi ortaya karışık yan yana renkler süper olurdu
Benimki zaten yeşil seçmeye gerek kalmadı 😎
Hazel, yani açık kahve rengi
Hazel ela demek.
Bilmiyordum, sorry*.
Sarı, siyah ya da kırmızı
Secmedim ama ela şükür 😌
Göz rengimi seviyorum
Atatürk'ün gözleri sizlere ışık tutacaktır.
Gözlerim yeşil zaten ama ela olsun isterdim
Yeşil gözlüyüm ama mavi olsun isterdim
Yine kendi göz rengimi seçerdim
Siyah