Kişilik & Karakter Alacakaranlıkta olsanız vampir mi olmak isterdiniz kurt adam mı insan mı? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Vampirseniz hangi özel gücünüz olsun?Edwardcılar doluşun Güncellemeler+1 yıl Vampir diyenler hangi süper gücünüz olsun. Mesela edward zihin okuyabiliyordu Alacakaranlıkta olsanız vampir mi olmak isterdiniz kurt adam mı insan mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Hayatta kalacaksam insan. Kan içemem, tüptüylü bir şeye de dönüşemem ıyy o ne öyle arabalarla marabalarla 💅😂 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 😂 hayattasin şu an insan olarak 😂😂 Yorumla Milky7way +1 yıl Alacakarantıktayız da haberim mi yok 🫢 hani vampirler hani kurtlar 😂 Yorumla Soran +1 yıl Edwardı bulmak icin bella olman lazım 😂😂😂😂 Yorumla Milky7way +1 yıl İzlemedim ama bir şeyler duydum hakkında ben Bella falan olmayayım ya yok ben normal dünyaya geri dönmek istiyorum 😅 Yorumla Soran +1 yıl İzle kız izle yorumunu yap sksk Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Seri filmleri normalde sevmiyorum Edwardın hatrına seriyi bitirdim 😂 vampir sar ordan bi porsiyon Yanında görünmezlik iksiri de olsun 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Vampir olmak isterim. 0 0 Yorumla
ebraristeben Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 750 cevap paylaştı. Ben the vampire diaries Katherine olmak isterdim. 1 0 Yorumla
hharharis Takip Et Yoda Yaş: 107 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 718 cevap paylaştı. Kan icilirmi mmk ana besinin kan 0 0 Yorumla
tayfuns Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 52% +1 yıl Ağaç 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla tayfuns +1 yıl Farklı olmam lazım 😅 Yorumla Soran +1 yıl Odunum diyosun Yorumla tayfuns +1 yıl Odun olmak bazen insan olmaktan iyidir Yorumla Soran +1 yıl Hmmm Yorumla tayfuns +1 yıl Asansörde kalan kediyi tekmeleyerek öldürenler de bir insan, araba ile yolda oturan köpeği bile bile ezen de bir insan. O ları görünce ben insan olmak istemiyorum mesela Yorumla Soran +1 yıl Güzel insanlarda var ben onlari insan kategorisine katmiyorum Yorumla tayfuns +1 yıl Bende bazen dedim zaten 😁 Yorumla Soran +1 yıl İyi la tamam haydi güle güle Yorumla
Johncois Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 611 cevap paylaştı. Kurt adam :D 0 0 Yorumla
Canselllqx Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Vampirr 0 1 Yorumla Canselllqx +1 yıl Geleceği görmek Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Wolfman 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben emükleme tarafını seviyorum
Hayatta kalacaksam insan. Kan içemem, tüptüylü bir şeye de dönüşemem ıyy o ne öyle arabalarla marabalarla 💅😂
😂 hayattasin şu an insan olarak 😂😂
Alacakarantıktayız da haberim mi yok 🫢 hani vampirler hani kurtlar 😂
Edwardı bulmak icin bella olman lazım 😂😂😂😂
İzlemedim ama bir şeyler duydum hakkında ben Bella falan olmayayım ya yok ben normal dünyaya geri dönmek istiyorum 😅
İzle kız izle yorumunu yap sksk
Seri filmleri normalde sevmiyorum Edwardın hatrına seriyi bitirdim 😂 vampir sar ordan bi porsiyon Yanında görünmezlik iksiri de olsun
Vampir olmak isterim.
Ben the vampire diaries Katherine olmak isterdim.
Tabii ki de vampir olmak isterdim❤️
Kurt olayım ben
Kan icilirmi mmk ana besinin kan
Ağaç
Ne alaka
Farklı olmam lazım 😅
Odunum diyosun
Odun olmak bazen insan olmaktan iyidir
Hmmm
Asansörde kalan kediyi tekmeleyerek öldürenler de bir insan, araba ile yolda oturan köpeği bile bile ezen de bir insan. O ları görünce ben insan olmak istemiyorum mesela
Güzel insanlarda var ben onlari insan kategorisine katmiyorum
Bende bazen dedim zaten 😁
İyi la tamam haydi güle güle
Vampir
Kurt adam :D
Kurt
Vampirr
Geleceği görmek
Kurt Adam
Wolfman
İnsan ne alaka
Bella