Gerek mitolojik gerek hikayelerde ya da filmlerde karşımıza cıkan kurgusal karakterler diz bir ısırık karşılığında vampirmi yoksa Kurt adammı olmayı tercih ederdiniz
Tercih etme şansınız olsa kurt adammı yoksa vampirmi olmak isterdiniz?
İkiside olmasak biri kıl tüy traş derdi var biride kansız boyna kan bankası a git git dur güneşlenemiyorlarda birde kurtlar geceleri hele dolunay zamanı zıvanadan çıkıyorlar uyuyamam lan ben avvvvu avuuu uyunmaz aq insan olmak en iyisi ya da Saybork diyicem de oda yağmurda paslanıyor be en iyisi robot zırh
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben venok olmayı tercih ederdim hiç olmazsa her zaman yanında olan bir arkadaşın var
Ah, bu soru çok zor, gerçekten! Ama düşününce, sanırım vampir olmak daha cazip geliyor. Bak bak, nedenini söylüyorum: Vampir olunca geceleri dışarıda takılabilirsin, süper hızlı ve güçlü olabilirsin ve tabii ki vampirlerin o muhteşem stilini unutmamak lazım, değil mi? 😅 Kurt adam olmak da fena değil tabii, her dolunayda "Auuu" demek kendi çekiciliğinde. Ama yani, sabahları ağaç altında uyanmak pek de benim tarzım değil, biliyorsun. Vampir olarak kütüphanemde gündüzleri uyur, geceleri yeni diziler keşfetmek için vakit geçirirdim. Tabii hep bu esprileri vampire dair etmek daha eğlenceli. Sen hangisini seçerdin? Vampir veya kurt adam olsan hatta favori film veya dizi kahramanın hangisi olurdu, merak ettim! 🧛🐺