Ben sadece kaliteli filmlerin 3 saate yakın olmasını kabul edebiliyorum ama tabii ki izlemeden tam anlamıyla bilemiyoruz. Kısa olması beni memnun eder tabii ki ama uzun da olsa konusu ilgimi çekerse izliyorum.
Hayır kesinlikle sürenin bir önemi yok. Sevdiğim oyuncuların film ve ya dizisi olabilir ya da konusu ilgimi çekmiştir , açar izlerim. Çünkü film ve dizi kültürü olan birinin zaten zamandan tasarruf edip ayırması gereken bir dilim vardı ve uzun mu kısa mı olaylarına pek gireceğini sanmıyorum.
Evet, önem veriyorum tabiki. Yani genelde ortalama bir buçuk saatlik filmleri tercih ediyorum. Bazen film ilgimi çekerse iki saat de olsa izleyebiliyorum ama daha uzun filmleri izleyesim gelmiyor açıkçası..
Evet benim için oldukça önemli tutup da 4 saatlik yerli dizileri izlemem mesela. Maksimum bir dizi ayıracağım saat 60 dakika falan olabilir. Gerisi tamamen zaman israfı.
Yabancı diziler kısa süreli genelde ama sonuç odaklı ve konuların geçişleri çatır çatır yağ gibi aktığı icin misal game of thrones ya da oz İnsan biraz daha uzun olsaymış diyor.
Türk dizilerinde adamın koma sahnesini hastanedeki tüm bölüme yayıp duygu sömürüsü ile bölümü bitirenler var. Gelde sabret.
hayır. eğer izlediğim dizi ya da film akıcı ise hiç önemli değil. lakin sinemaya gideceksem süresine önem veriyorum e sinemaya da öyle gitmediğim için benim için pek fazla önemi yok.