Selam KS ahalisi! Bugün size son izlediğim Cennete Hoş Geldiniz dizisinden bahsedeceğim. Özel davetiyelerle çağırıldıkları bir parti için tekneyle gözlerden uzak bir adaya giden bir grup genç, bu adada cennet gibi bir hayat vaadiyle kandırılır. Cennet diye lanse edilen hayatın ardında ise bambaşka korkutucu gerçekler vardır. Ben dizinin ilk sezonunu bitirdim ve size de tavsiye ederim..Cennete Hoş Geldiniz bir Netflix dizisi...
biraz baktım hoşuma gitmedi. herkes çok kusursuz görünüyo. güzel kızlar sevimli yakışıklı erkekler. konusu ve işlenişi de orijinal gelmedi beYenmedim izlemem. zaten ful gençlerin olduğu filmler midemi bulandırıyor nedense.
Netflix genelde sonraki sezonları çekmiyor sanırım, takip ettiğim dizilerden anladığım kadarıyla.. Bu dizinin sadece ilk sezonu mu mevcut şu an yoksa tamamlanmış bir dizi mi? Ona göre karar vereceğim izlemeye değilse bir sonraki sezonun gelmesini beklerken dizinin gidişatını unuttuğum oluyor. d
Bi dk ben bakayım wğdkwşdknw Daha yeni çıkmışş.. İspanyol dizisi, patlar bu. Dediğim gibi tamalanırsa fırsat bulduğum an başlarım kesin. Teşekkürler tavsiye için.
Yeni bir dizi. İlk sezonu var şu an. 8 bölüm. Dizi gayet güzel. Çok da kritik bir yerde bıraktılar son bölümde. Hani cidden merak ettirecek cinsten.. Bence devamı gelir..
Bedavaya hiçbir şey olmaz. Anca parayı veren düdüğü çalar, ki onda bile çalamadığın anlar oluyor. Muhakkak bakacağım çok merak ettim. Teşekkür ederiz öneri için.
Bu filme dün denk geldim. Aslında bir elim gitti filmi izlemek adına ama sonra yorgun olduğumu anlayıp uyuma kararı aldım. Tavsiyene uyacağım ve filmi mutlaka izlemeyi düşünüyorum.
Merak ettim bile tam sevdigim tarzda flimlere benziyor bende bu sıralar flim arıyordum bunu izleyeceğim tavsiye için teşekkürler. Bu yabancı insanlar da akillanmadi bütün flimlerde bunları kandırıp yaptıkları her şeye pişman ediyorlar 😅
İyi yapıyorlar aslında bu yabanci dizilerde hep ölen ya da başlarına bir şey gelen genç gruplar aslinda hep kötü olan insanlar oluyor o yüzden ya ölüyorlar ya da yaptiklarindan pişman ediyorlar 😅