Biz alışmışız “başrol o yaa ölmez” falan klişelerine geçenlerde izlediğim diziye şak diye öldürdüler başrolu😂 dizi tamamen değişti. E tabi alışmışız tuhaf geldi. E nolcak şimdi falan derken gayet iyi devam etti yani. Bizim burds yüz ameliyatı falan olup geri geliyo öldü sandığımız başroller😂
Başrolü ölen ya da değişen bir diziyi izlemeye devam edebilir misiniz?
Dizinin senaryosu gereğince yani planlı şekilde ölüyorsa bu zaman zaman iyi bir durum olabilir çünkü bazen dizileri izlerken şimdi şöyle olacak şimdi böyle olacak, başrol o kişi zaten ölmez vs gibi senaryoyu tahmin edilebilirlikten kurtarıyor. Ama başrol rolü bırakmak istedi diye apar topar ölüpte çıkartılan veya yerine başkası getirilen dizilerin senaryosu sarpa sarmaya başlıyor veya aynı heyecanı vermiyor genellikle.
Mesela herkes Spartacüs örneğini vermiş o benimde sevdiğim dizilerden birisiydi ve Spartacus karakterini canlandıran kişi muazzam oynuyordu ve adeta karakterle bütünleşmişti ve kanserden vefat edince yerine gelen kişiyi film bitene kadar da olsa alışamadım hiç o Spartacüs imajını bana vermedi ve öyle bitirmek için izledim.
Ben böyle şeylere çok takarım 😅. Bir film ya da dizide eğer karakter ölürse o dizi veya film benim için buruk devam eder hep bir yanım eksik hissederim. Hep onu ararım. Tüm seyir zevkim gider gibi bir şey olur. Eğer karakter değişirse o vakit daha kötü. Ben eski karaktere alışmışım onun oyunculuğuna alışmışım birden başka bir oyuncunun o tipi oynaması bana çok tuhaf gelir. Daha da izleyesim gelmez.
Başrol senaryo icabi ölüyorsa senaryonun planıdır devam edilebilir. Misal Game of thrones daha ilk sezondan başrol ölmesine rağmen senelerce güzel devam etti. Ama bazı diziler var başrol kendi isteği ile diziden ayrılıyor böyle çok güzel giderken. Bu bir nevi diziyi satmak ve dizi bundan sonra pek sarmamaya başlıyor
Vallahi başıma bir kaç defa geldi böyle olaylar ki ediyorum , çünkü ben bir dizi ya da filme başladıysam kapatıp yarıda bırakmam sonuna kadar devam ettiririm. Ha spartacusun başrolü kanserden ölmüştü. Farklı birisi başrole geçmişti 3 4 bölüm sonra alışmıştım başrole.
Dizinin içeriğini senaryosunu diğer oyuncuları seviyorsam izleyebilirim En son sefirin kızını izlemiştim Neslihan Atagül çıktıktan sonra bir daha izlemedim
Ahahaha😂 hiç hatırlamıyom ya ama aklımda döndü diye kalmış. Hapishane değiştiriyolar hapishane tahliye ediliyo. Ondan sınra geliyodu gliba ama tam hatırlayamıyom asırı eskiden izledim
Doctor Who da izliyorum evet benzer oluyor durumlar :D Ben ölmek üzerine düşündüm direkt aklıma Supernatural geldi. En iyisi 10. ve 11. doktordur :( 60. Yıla özel bölümde 10 Doktor David Tennant ve yoldaşı geliyor :)