Diziler & Filmler Hayat devam ediyor dizisini izleyen var mı? Çok eski bir dizi biliyorum. İzleyen varsa önerir misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Atv de yayinlaniyordu. İzlemek istiyorum. Güncellemeler+1 yıl Sitede kimse yok mu ya Güncellemeler+1 yıl Tesekkurler Hayat devam ediyor dizisini izleyen var mı? Çok eski bir dizi biliyorum. İzleyen varsa önerir misiniz? Cevapla Dizi Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BiricikMinicik Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl İzlemiştim zamanında. Oyuncuların hatrına izlenir. Konusu; töre, namus, küçük yaşta evlilikler, kuma vs üzerineydi. O yönden beni deli eden bir diziydi ama en azından işleyişi falan iyiydi. Tavsiye ederim. 0 0 Yorumla
kapasitörr Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Agrida çekilmiş aşiret dizisi. Jenerik müziği ise hayat devam ediyor ağlasak da... Yaşlı bir adama çocuk yaşta gelin veriyorlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İzlemiştim zamanında. Oyuncuların hatrına izlenir. Konusu; töre, namus, küçük yaşta evlilikler, kuma vs üzerineydi. O yönden beni deli eden bir diziydi ama en azından işleyişi falan iyiydi. Tavsiye ederim.
Agrida çekilmiş aşiret dizisi. Jenerik müziği ise hayat devam ediyor ağlasak da...
Yaşlı bir adama çocuk yaşta gelin veriyorlar
İzle iyidir