He bir onların yaptıklarını uyarlamadıkları kaldı zaten. 🤦 Bir kere Hint dizileri bile bizimkilerden daha beter yapımlara sahip olduğu için hangi vizyonsuz onlardan da uyarlama yapma ihtiyacı duyabilir ki. 🤷
Yani hint dizilerinin berbat ötesi oyunculukları olduğu için az çok tahmin edebiliyorum dediklerini. Benim hint ve Türk dizileriyle pek aram kalmadı. Benziyor ya da benzemiyor iki dizi içerikleri de bomboş sahne ve oyunculuklarıyla dolu olduğunu biliyorum. Konuları ayrı bir cringe ve komedi zaten. İzleyenlere bol şans ve sabır diliyorum kurtulun o bataklıktan.
tam tersi. tuhaf bir noktaya doğru gidiyor. tüm kadınlar hande erçele benziyor. sanki bir dizi de oynamanın bedeli, hande erçele benzemekmiş gibi. ben normalde esmer kadınları güzel bulurum, ama o kadar çok esmer var ki dizilerde artık beni bile midemi bulandırmaya başladılar. uzun siyah saç. siyah gözler. rimel. tamam başardıınız, dizidesiniz.
Türk dizisi uzun zamandır takip etmiyorum. ama bazen dizilerden kesitler denk geliyor tabii içim şişiyor yani gördükçe 10 dakika boyunca bakışıyor ay bayılıcam.
Hint yapımları izlemiyorum çünkü beni içine çekmiyor dolayısıyla detaylı bir bilgim yok dizileri hakkında da ben değişen bir şey göremedim açıkçası Türk dizilerinde
hsjahshs kesinlikle öyle oluyor hep aynı seneryolar, yüzler saçma mimikler, replikler aynı herşeyiyle baydılar artık kızdırıp kızdırıp önümüze dizi diye sunuyorlar
Bence ülkede güzel dizi çekebilecek kalitede senaryo yazarı ve yönetmen yok denilecek kadar az. O yüzden bir sürü kalitesiz yapım çıkıyor ortaya. Hint dizilerine benzeyis bundandır.
Hint dizileri ne ya öyle saçma canım. Bizim dayilar ninenler izliyor 😂😂. Türk dizilerk desen klâsik bir şirket aşık olan bir kız 😒
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sadece bakışma mimik değil uzattıkça uzatıyorlar sağdan soldan üstten yandan aynı anı defalarca uzatıyorlar. Farkında olmadıkları şey insanlar bir bir reklamsız özel kanallara abone oluyorlar. Pek yakında anlarlar. Anlayacaklar.