Türk dizileri mi yoksa hint dizileri mi?

hint dizileri 80 lerdeki ferdi tayfur filmleri gibi geliyor..
en güzel sahnede bir anda dans ve müzik :)
Türk dizileri diyorum
Cevap
16Cevap
Her ne kadar izlemesem de, genel olarak baktığımızda bir çöplük olduğunu görsekte, mantık hataları ile klişe konularıyla bir kısmı birbirinden farkı olmayan aynı yapımın laciverti misali olsalar da, insanları etkileyebilecek kadar ters işler yapıyor olsalar da avrupa'da en çok izlenen yabancı diziler amerika'dan sonra bizimkilerin geldiği bir gerçek var.
Türk dizileri diyorum hint dizileri pek hoşuma gitmiyor işin açıkçası
Merhaba tatlım <3 :)
Türk dizileri daima Hint dizilerinden çok daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. Hint dizileri ağır dram oluyor ve izlerken beni çok karamsarlığa sarıyor. <3
Ben daha çok duygu geçişlerini pozitif insanlarla yaşamayı tercih ediyorum <3 :)
Bunu dizi ve filmlere yansıtan her ülkenin dizilerini ve filmlerini izleyebilirim. <3 :)
Hint filmini de dizisinini de sıkıcı buluyorum. Eski Türk dizileri belki ama şimdikiler asla. Nerde o “mahallenin muhtarları, süper baba, pamuk hemşire, perihan abla, kaynanalar, kaygısızlar “ gibi diziler!
Her ikisi de saçmalık. Anneme sorarsan kesinlikle hint dizileri der. Bir insan yılbaşına girerken bile hint dizisi izlemez ya 15 temmuz gecesi bile hitn dizisi izlemekten çok sonradan haberimiz oldu djdksk
Hint dizlerinde yatak sahneleri olmuyo kanal 7de olanlarda
Âmâ türk dizilerinde 'de tarh dizilerinde olmuyo sadece
Gerisini at çöpe ahlak dışı şeyler hep
İkisini de izlemem normal şartlarda ancak zorundaysam Türk dizilerini tercih ederim.
Hint sinemasından kaçabilmek için cehennemi bile tercih ederim. :D
Hint dizilerini hiç sevmiyorum. Zlo bayılıyor bunlara.
Türk dizileri daha güzel
Hint dizilerinde vurgu cok garip yerlere veriliyor. Dün bi dizinin fragmanini izledim adı tutkuydu cidden çok kötü
Ikisini de izlemiyorum
Türk dizileri seneryolar hep ayni ve sıkıcı
Hint dizileri hakkında bilgim yok
hint dizilieri kadar saçma sapan dizi seneryosu görmedim daha, bizimkilerinde onlardan geri kalır yanı yok yani her ikisinide çokça tercih etmem
Türk dizileri çünkü Hint dizilerinin yarısı bakışmayla geçiyor.
Türk dizilerini izliyorum ben hiç hint dizisi izlemedim ama güzeldir Puanım Türk dizilerinden yana
Hint dizileri eskiden güzeldi şimdilerse sarmıyor o yüzden türk dizileri diyor ben 🤓
Türk dizileri, ama dizi izlemem fazla nadiren sevdiklerim oluyor
Hit dizilerindeki o bakıșma sahneleri kanalı değiștiriyorum tüm kanalları geziyorum sonra tekrar bakıyorum yok yine bitmemiș o sahne. Tamam bizim dizilerde çok iyi değil ama bence hint dizilerinden iyi
@PiLLy_BheBek 😂🤣 Filmleri sadece pillim 🤣😌
Türk dizileri daha kaliteli.
Türk dizilerinden sıkılıp Hint dizilerini izleyince sözlerinizi geri aldığınız gerçeği :))
Türk dizileri, hintlilerin dakka başı şarkı açıp dans etmelerinden filme odaklanamiyorum
En İyi Cevaplar