Hatırladığım kadarıyla benim de hosteldi. İşkenceli sahnelerde aşırı midem kalkardı ve cidden yarı da keserdim. Sanırım pek kanlı filmleri izleyemem ben hiç tarzım değil testere filminin de popülerite olduğu zamanlar izlemiştim. Ama bu tarz filmlerle sanırım hep uzak kalacağız.
Kanlı filmlerden nefret ediyorum. Bir türlü alışamadım. Bana çok iğrenç geliyor. Yani birinin kesmek biçmek sadistlikten başka bir şey değil ve ben bu sadistliğe şahit olmak istemiyorum. :) :D
Nedense insan her türden vahşete sinemada tanık oluyor, hatta kimileri iğrenmiyor ama o görüntülerin gerçeğine bakmak çok cesaret işi tüylerin ürperiyor. Pislik teröristlerin kafa kesme videolarına nasıl baktı onlarca insan anlamıyorum. Deep Web çok iğrenç bir yer
Onur ve adalet için Samurai filmleri hep güzel olmuştur. Çinlilerin abarttıları havada uça uça olanları saymazsak. Parlayan hançerler hariç ama o çok güzeldi.
Kılıçla kol kesme sahnesi, ve dojoda bir sürü kişiyi doğranması, bol bol kol bacak kesme kafa kesme var. O yüzden bazı yerleri siyah beyaz almıştı ya yönetmen.