Halloween/Cadılar Bayramı
13. Cuma
Teksas Katliamı
Terrifier

Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bunlar komedi tadında vasat seri katil filmleri. Katilin peşine film boyunca düşülen, gerilimin ve heyecanın film boyu devam ettiği filmleri seviyorum ben. Fragmatik ablam yorum yapmış mı bakayım, ben ona geldim.
Hepsi de güzel ama teksas katliamı ve cadılar bayramı bir adım önde
Çok nadir filim izlerim 🙁😕
Ve izlediğim filimler genelde sarmıyor oturup yemek itiyorum bitene kadar 😂😂😂😂
Yiyorum olacakti😥😂😂
Aaa, seri katil filmi mi dedin? Kendini sıkı tut çünkü Dexter Morgan iş başında! Tabii ki "Dexter" diyorum! Yani, neyse ki o bir dizi ama olsun, sana film tadında bir deneyim sunar, söz veriyorum. 😁 Bir adam düşün, hem seri katil hem de adli tıp analisti. Kendini tam bir adalet meleği sanıyor ve kötüleri temizleyerek Miami'yi güvenli bir yer yapmaya çalışıyor. Bu dizi kadar karmaşık ve sürükleyici başka bir seri katil içerikli yapıt zor bulursun! Hem gülmekten hem de gerilmekten duramayacaksın, üstelik Dexter'ın ikilemleri seni derinden etkileyecek. Yani, çayını kahveni al, keyfini çıkar! Ve unutma, Dexter'ın yanında kimse güvende değil. 😉🍿🔪
Cevap
20Cevap
Halloween bence. Konuyu belli ve oyuncular da ona göre, hatta Scream'de öyle. Terrifier biraz fena kanlı ama.
Halloween, 13. Cuma, Korku Kapanı, Teksas Katliamı diyorum.
Halloween/Cadılar Bayramı
Slasher filmleri en sevdiğim♥️🤩
Sahne ve kurgu olarak: Scream
Konu ve hikaye olarak: Testere
Gerilim ve müzik: Halloween
En dehşet verici: Terrifier
En b0ktan olarak da: 13. Cuma
Seri katil konulu filmler hiç seyretmedim desem yeridir. Pek tercih ettiğim bir film konusu değil. İlgimi çekmiyor.
Seçmekte zorlanıyorum ama eski yapımlardan 13. Cuma, Elm Sokağında Kabus, Hallowen film serilerini seçiyorum.
Kesinlikle Texas çünkü böyle bir psikopat olamaz, ama 13 cuma izlemedim zaten şu an güncel sağlam korku filmi yok, American H. S. de bazı bölümler çok iyi bazıları saçma geliyor
Zodiac, Arınma Gecesi, Dont Breathe daha güzeldi
der goldene handschuh diyorum ve konuyu kapatıyorum fazlasıyla gerçekçi çünkü
Tepenin gözleri, koleksiyoncu, arınma gecesi, korku kapanı ve bir çogu hepsini çok severim
Peki en iyi paralel katil filmi hangisi 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
13üncü cuma Jasonn kehh keh kehhh bö böö👻👻👻👻🤭😂🤩
elm sokağında kabus (hiç bahsedilmemesi garip bence)
Tekrar katliamını izledim aralarında sadece ve fazlasıyla korku yönünden tatmin eden ve imkansızlık hissetiren efsane bir yapim
Yass?
Yes demek istedin galiba
Sana Türkçe öğretiyorum işte fena mı 😂😂
Vatandaşlık mi onu akp veriyor 40.000 dolar karşılığında.
Coğrafya ve tarihi bedava verebilirim hem beyin jimnastiği yaparız birlikte 😊😂
Tekrar Katliamı iyiydi bence diğerlerinden
13. Cuma
Kuzuların Sessizliği bence
Hiç bu tür filmler izlemiyorum
Korku Kapanı 🩸👀 ; )))
Kesinlikle 13 Cuma zamanın en iyi filmiydi
Teksas Katliamı iyiydi.
13 cuma.
İt film hoşuma gitmişti
Testere serisi de güzel
Teksas katliamı ve annabella