Hangi korku filminde var bu gerilim bu heyecan söyleyin bana a dostlar. Fjfkf.

Oluyor tabi olmaz mı? 😅
O köpoğlu köpekler saldıracakmış gibi bana doğru koşmaları yok muuu? 😅😅 çete gibiler en az 6-7 tane.. kaçmayıp onları bana gelmesini beklerken bi heyecan basıyor anlatamam 😅😅😅 bugüne kadar saldırıya uğramadım bundan sonra da uğramam inşallah 😅
Kaçarken video çeksene bee nolur yaaa dkdkf
Allahım hacca gidecem valla hacca gidecem fkxkfkg
Kaçarsam ıstırırlar patron
böyle bekliyorum bana gelmelerini 🤣🤣
En sadık ve en iyi elemanımsın seni kaybedemem gendine saab ol guzuum 😄
Yoruldum patronn
Ya lise zamanlarında abinin internet cafesi vardı sabah oyun akşam da film izlerdi ps ekranında fdjkd Hep korku izlerdik sonra bana cinli minli hikayeler anlatırlardı eve giderken cidden rüzgarın tenime değişini hissederek koşarak eve giderdim. Cidden ölümcül zamanlardı :D
Cevap
16Cevap
Hayır sıkıcı geçiyor hayatım
Dün gece oldu. Ödüm koptu ya. Pencereyi açık bırakmışım gecenin bir vakti perde bir havalandı, korkudan gidiyordum. 😅🥹
Sanırım bunun olması için biraz karanlık fobisi falan olması lazım Ben de o tarz bir korku olmadığı için böyle bir şey yaşamadım
Yazın uyurken, açık balkon kapısından içeri giren karganın gaklamasıyla adımı unutacak kıvama geliyorum. Huylayınca gitmiyor da =/
Djdjd karganın ne işi var yaa cin felan olmasın 😄😄😄😄
Besmele çek fjfkfk
Ben burdan korktum valla 😄
Sabah 4'te 5'te nedensizce uyanıp saçma sapan fısıltıya benzeyen sesler duyduğumda aşırı tırsıyordum bir ara. Sonra alıştım tabi
Kız çok korkunç 😱
Uyku mahmurluğundan, kulak çınlamasından falandır ya
Öyledir tabii ki.
Heyecanı severim. 😃 Genelde bende sokak köpekleri diyorum ama korkum yok. Sanırım bir heyecan lazım bu aralar gerilim tadında. 😃
Sokak köpekleri fena.
Sabahları düşünüyorum koskoca caddede yalnız olmak mı daha kötü yoksa birilerinin olması mı 🙄
Bence sokak köpekleri toplatılmalı. Şehirler köye döndü. Gerçi köyde çoban gündüzleri bağlıyor. Köyler bile daha güvenli halde şu an şehirlerden. Bir de kısırlaştırma var diyorlar. Bence yalan. Bu baharda en az on köpek yavrusu gördüm mahallede.
Bence yalnız dolaşmayın. Bu aralar bir şey olmuş sokak köpeklerine. Ne veriyorlar bilemiyorum.
Çok haklısın.
Sabah erken 6'da işe giderken en az 20 köpekle karşılaşıyorum.
Biri koşsa hepsi saldırır parçalarlar beni maazallah.
Motorla gidip geleyim dedim, motoru daha çok kovalıyorlar ne yapsam bilemiyorum artık. 🙄
Bir sürü yavru köpek var mahallede.
Bence suçlu İçişleri ve belediyeler. Tabi bu konuma gelmesine neden olanlar hayvan hakları savunucuları. Kardeşim o kadar savunuyorsunuz dedim. Tüm imkanlarınızı kullanarak onlara barinak yapın dedim. Tek bir tanesinde ses çıkmadı. Sokakta hayvanlar eziyet çekiyor. İnsanı yaralayinca insanda intikam besliyor ve bir şey yapınca suçlu oluyor. Geçen bir yavru köpeğin ayağı kırılmış veteriner öncesi hayvan hakları savunucularina alın eseriniz dedik. Alın bakın bunlara hadi dedik. Dut yemiş bülbül kestiler. Boş işler müdürü gibi bir şey olunca ortaya çıkıyorlar bizim ülkede ama aç bir hayvan olduğunda süs puslar. Gitsinler boş arazide otlasinlar bence. Tamam kediler zararsız ama köpekler öyle değil. Şehirler bence temizlenmeli. Barınaklara çekilmeli köpekler. Şehirler köy değil. Şu hayvan hakkını en çok savunan derneklerden de ücret alınmalı bunların karşılığı. Bakın orada bir tane koruyucu kalacak mı. En çok kendileri emin olun hayvan yaşlandığında sokağa bırakıyorlar. Gösteriş olsun diye evlerinde hayvan vardır. Bununla ilgili çok denk geldim. Ben yazı yazıyorum bununla ilgili. Kendi şehrinde okula işe giden onlarca insan yaralanmış durumda. Belediyeye yazı yazdım. Onlarında yaşamaya hakkı var dedi. Komedi gibi cidden. Kardeşim ben size telef edin demiyorum ki alın barinaklarda bakın. Barınağı arıyorum tek yetkili çıkmıyor. Belejden memlekette yaşayan nefes alanlar işte.
Haklısın tabii bir çözüm bulunmalı artık.
İnşaallah bakalım ama bunun için çalışan insanlar lazım. Yoksa durum vahim. Eskiden akşamları insanlar isandan korkarak dışarı çıkamazdı. Şimdi bir de hayvanlar eklendi. En son parkta spor yaparken bir çocuğu yaraladılar. Çocuk koşu yapıyordu. Ev arkadaşım o parka akşamları artık gitmiyor.
Olmuyor ama bazen bahçede bir andan yanıma gelen kediciklerim beni yerimden hoplataniliyorlar😄😄
Gergin hissetmem ondan kaynaklı yani😃😃
Yok yanlış anlamadık zaten 😄
Aaa aşkolsun yanlış anlamayın zaten ben hiç öyle şeyler yapar mıyım😄😄
Kisicik canım kedicik 😸😸
İş yerinde özellikle saat 5 suları, kapkaranlık gece ve sadece köpekler.
Benim de aynı hemen hemen.
Dün çok korkunçtu fjfkf.
Arkadan kapı tak tak vuruyor gidip bakmadım, kamerada yoktu o tarafta faili meçhul dosya haline gelicektim az kalsın 🙄😄😄
😄Patron gelene kadar çıkış kapısının yanında durdum heran kaçmaya hazır fjdkjf.
Pastanede çalışıyorum. 😄
Erken gidiyorum biraz ortalık ıssız oluyor.
Ben de yaklaştım fjfkf.
Şimdi diyetisyenimle konuşuyordum.😄
İşim çoksel rahatta erken kalkmak sıkıntı.
He bazen yalnız kalıyorum oda çok korkunç geliyor tabi fkfkf
😄Yakın arkadaş diyetisyen olursa özel diyetisyeni oluyor insanın fjfkf.
Şunumu yesem burnumu yesem bundan canım çekti yedim hangisini kıssam djdjdkf.
Muhabbet akıyo 😄
Yooo 😄
Seviyor beni bir kere bal gibi insanım ben djdkfjf
Arkadaşımın yazlığında biz üskatta yatarken aşağı katta bazı varlıklar çöp poşetlerini karıştırıyordu kedi veya fare deyildi
Odanın kapısı açık yatmakta çok gerilimli, siyah koridor eşliğinde
Valla el bebek gül bebek gül bahçelerinde büyüdüm desem yalan olur gözümün gördüğü hiçbir şeyden korkmam görmediklerimlede ilgilenmiyorum.
Duş bitip suyu kapadığında disardan duyduğunu sandığın sesler 🧐
Arada sırada oluyor daha doğrusu oluyordu. Karanlığa büründükçe o tarz şeyler geçti gitti
Sevdiğim kız mesaj atmıştı bugün. Gerilim türünde Imdb 8,5/10 puan alır. 5 senenin ardından ilk kez mesaj atınca gerildim
Mezarlıktan geçerken oluyor
Evet bazen benim de oluyor
Evet, ormanda köpeğimle mahsur kalmıştım.
Yaşadık kardeşim onun da alasını yaşadık
Her yeni uyandığımda öyle hissediyorum.
Rüyada iken oluyor bazen.
2 kere oldu bu olay
Sınav anında ben
hiç olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?