Diziler & Filmler Korku filmi izledikten sonra etkisinde kalıyor musun? bir-incii Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Korku filmi izledikten sonra etkisinde kalıyor musun?Bir daha korku filmi izlememeye yemin ettim jsksgs Korku filmi izledikten sonra etkisinde kalıyor musun? Cevapla Film Soruları Korku Filmi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl En son çocukken dabbe izlemiştim ve o günden beri tövbeliyim korku filmlerine 2 3 Yorumla bir-incii +1 yıl Dabbe izlenir mi ya 😂 Yorumla Alessapl +1 yıl Bir de akşam evde tekken izlemiştim mk asdjdk Yorumla bir-incii +1 yıl Sesli güldüm 😂😂 Yorumla
IvarTheBoneless7 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Hayır korkutmaz beni.. yalnız başıma uçsuz bucaksız ormanın içinde korku filmi izlediğimi biliyorum 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Korku filminden çıkınca evet etkisinde kalabiliyorum bazı sahneler gözümün önünden gitmiyor hatırladıkça kahkaha atarım. 1 0 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Etkisinde kalıyorum o yüzden yalnız izlemeyi sevmiyorum 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 310 cevap paylaştı. İçinde ruhani varlıkların olduğu filmlerse eğer, evet kalırım etkisinde. 1 0 Yorumla
Nbrcnms55 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Tek başıma asla izlemem. Gerçi biriyle izlesem bile tek başıma wc ye bile gidemem 1 0 Yorumla
sweet_trouble99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hayir kalmiyom koru filimi iyi severim izlerim korkmamda 1 0 Yorumla
Adsızyorumcu Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çinli falansa evet kesinlikle ama normal korku filmi ya da gerilimde bir şey hissetmem 1 1 Yorumla Adsızyorumcu +1 yıl *cinli Yorumla
MysteriousSo Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Pek kalıyorum diyemem, film bittiği an etkisi de geçer. 1 0 Yorumla
Sinister_D Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Her akşam korku dizisi izleyip uyuyorum ben neredeyse😂😂😂 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Artık hayır kalmıyorum o kadar çok korku filmi izledim ki etkilemiyor artık 1 0 Yorumla
hepbirumutt Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl eskidendi yani eskiden kalıyordum fakat bazen moralim bozukken sabahtan akşama kadar o üzgünlüğü unutmak için korku geriim merak uyandıran filmler seyretmeyi yeğliyorum yani korkmak üzülmekten daha normal gelmeye başladı artık 1 0 Yorumla
Arya1220 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Aşırı etkileniyorum. Koridor ışığını açıp yatıyorum o akşam izlediysem. Zaten çok nadir izlerim bi korkak tavukluk var 🤣 1 1 Yorumla bırakamıyorum7 +1 yıl Korku değil de gerilim izle, daha çok etkilenirsin Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kalıyorum evet uyku uyuyamıyorum 1 4 Yorumla bir-incii +1 yıl O kadar değildir jsjsfs Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Yok valla öyle geçen paranormal şeyler izledim sanki biri beni izliyor gibi hissettiğim için 3 gündür sabah uyuyorum jdj Yorumla bir-incii +1 yıl Bu ben jsjsfs Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Djdjjd lavaboya koşarak gidiyorum Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl kalıyorum bi süre ama en sevdiğim tür korkudur 1 1 Yorumla bir-incii +1 yıl Benimde jsfslhs
Sahralel Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Kalmıyorum ya psikolojim çabuk etkilenmiyor kişiden kişiye değişir 2 0 Yorumla
Aleyna002 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Ya izlerken korkmuyor insan ama kafanda kurunca şey oluyor işte 1 0 Yorumla
Yineyeniyeniden2 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Ben izledim ama bir daha izlemem bende tövbeliyim 🫣🫣 1 0 Yorumla
Haliltekin41 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Çok eğil ama biraz kalırım besmele cekerim nas Felak okurum abejaheh 1 0 Yorumla
cinselpsikolog Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Korku bilinç dışının istemsiz bir reaksiyonudur. Korkmam için bir sebep yok 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Korku filmi izlemiyorum.. Çünkü korkmuyorum.. 😄 1 1 Yorumla bir-incii +1 yıl Bu erkeklerin genelinde var sanırım 😄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben korku filminden çok gerilim izliyom ve ters köşeli etkisi kalıyo valla😰 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,4b cevap paylaştı. hayırama severim izlemeyi 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Hiç etkilemiyor beni. İzleyip uyuyorum huzurla. 1 0 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 107 , eic 84% +1 yıl :D :D kedim bile esniyor izlerken ne etkisi 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır pek kalmıyorum. 1 0 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Maalesef hayır. 1 6 Yorumla bir-incii +1 yıl Neden maalesef Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Yani keşke korksam, başka türlü ne anlamı kalır ki korku filmi izlemenin Yorumla bir-incii +1 yıl Çok izlediğin içindir Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Yok be yavrum nadir izliyorum da , genel olarak korkusuz birisi olduğum için sanırım. Yorumla bir-incii +1 yıl Olabilir tabi Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Ancak ıssız bir evde falan gece yek başıma izlersem belki o zaman. Sen peki baby korkar mısın? Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 767 cevap paylaştı. Hayir 1 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 310 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 971 cevap paylaştı. Kalmıyorum 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 978 cevap paylaştı. Kalıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
En son çocukken dabbe izlemiştim ve o günden beri tövbeliyim korku filmlerine
Dabbe izlenir mi ya 😂
Bir de akşam evde tekken izlemiştim mk asdjdk
Sesli güldüm 😂😂
Hayır korkutmaz beni.. yalnız başıma uçsuz bucaksız ormanın içinde korku filmi izlediğimi biliyorum
Korku filminden çıkınca evet etkisinde kalabiliyorum bazı sahneler gözümün önünden gitmiyor hatırladıkça kahkaha atarım.
Etkisinde kalıyorum o yüzden yalnız izlemeyi sevmiyorum
İçinde ruhani varlıkların olduğu filmlerse eğer, evet kalırım etkisinde.
Tek başıma asla izlemem. Gerçi biriyle izlesem bile tek başıma wc ye bile gidemem
Hayir kalmiyom koru filimi iyi severim izlerim korkmamda
Çinli falansa evet kesinlikle ama normal korku filmi ya da gerilimde bir şey hissetmem
*cinli
Pek kalıyorum diyemem, film bittiği an etkisi de geçer.
Her akşam korku dizisi izleyip uyuyorum ben neredeyse😂😂😂
Artık hayır kalmıyorum o kadar çok korku filmi izledim ki etkilemiyor artık
eskidendi yani eskiden kalıyordum fakat bazen moralim bozukken sabahtan akşama kadar o üzgünlüğü unutmak için korku geriim merak uyandıran filmler seyretmeyi yeğliyorum yani korkmak üzülmekten daha normal gelmeye başladı artık
Korkmuyorum ki
Aşırı etkileniyorum. Koridor ışığını açıp yatıyorum o akşam izlediysem. Zaten çok nadir izlerim bi korkak tavukluk var 🤣
Korku değil de gerilim izle, daha çok etkilenirsin
Kalıyorum evet uyku uyuyamıyorum
O kadar değildir jsjsfs
Yok valla öyle geçen paranormal şeyler izledim sanki biri beni izliyor gibi hissettiğim için 3 gündür sabah uyuyorum jdj
Bu ben jsjsfs
Djdjjd lavaboya koşarak gidiyorum
kalıyorum bi süre ama en sevdiğim tür korkudur
Benimde jsfslhs
Kalmıyorum ya psikolojim çabuk etkilenmiyor kişiden kişiye değişir
Ya izlerken korkmuyor insan ama kafanda kurunca şey oluyor işte
Ben izledim ama bir daha izlemem bende tövbeliyim 🫣🫣
Çok eğil ama biraz kalırım besmele cekerim nas Felak okurum abejaheh
Korku bilinç dışının istemsiz bir reaksiyonudur. Korkmam için bir sebep yok
Korku filmi izlemiyorum.. Çünkü korkmuyorum.. 😄
Bu erkeklerin genelinde var sanırım 😄
şu an uyumama sebebim kdfldlsl
Evet zaten izlerken korkarım
Evet ben çok etkileniyorum
Evet maalesef günlerce..
İzlemiyorum tek. basima
Genelde öyle filmler izlemem.
Hayır kalmıyorum.
Korku filmi izleyemiyorum ki 😅
Ben korku filminden çok gerilim izliyom ve ters köşeli etkisi kalıyo valla😰
hayır
ama severim izlemeyi
Hiç etkilemiyor beni. İzleyip uyuyorum huzurla.
Bir süre kendine gelemeyenlerdenim
:D :D kedim bile esniyor izlerken ne etkisi
Hayır. Hatta izlerken sıkılıyorum
Hayır pek kalmıyorum.
Hayır. 8-9 yaşımdan beri bayılıyorum
Maalesef hayır.
Neden maalesef
Yani keşke korksam, başka türlü ne anlamı kalır ki korku filmi izlemenin
Çok izlediğin içindir
Yok be yavrum nadir izliyorum da , genel olarak korkusuz birisi olduğum için sanırım.
Olabilir tabi
Ancak ıssız bir evde falan gece yek başıma izlersem belki o zaman. Sen peki baby korkar mısın?
6. His 1 hafta sürmüştü, duşa giremiyodum.
Yok anında biter
Hayır
Hayir
İzlemiyorum
Kalirim
Hayır
Kalmıyorum
Kalıyorum
Evet
Genelde hayır.