Kesinlikle asla ve asla izlemem dedi bir film türü yok sadece çok tercih etmem diyebileceğim film türleri var. Bunların başında romantik filmler geliyor.
Korku. Yapılan araştırmalara göre komedi filmi izleyip bol Gülen erkeklerin testisleri, korku izleyenlerin testislerinden daha büyükmüş. Ayrıca şunu da eklemek istiyorum, kalp krizi sanılanın aksine zamanla gelişir, bir defa çok korkup o an kalp krizi geçirmemiş olmanız güvende olduğunuz anlamına gelmez çünkü tetiklenmiş olur ve her seferinde daha da yaklaşıp git gide risk altına girersiniz… ben korku izleyom korkmuyorum diyenler havalı olduklarını sanıyor. Tamam cinler minlerden ben de korkmuyorum fakat kanlar fışkırıyor yüksek sesler çıkıyor ve gündelik yaşantınızda böyle şeylerle karşılaşmadığınızdan dolayı elbet tetikliyor. Geriyor.
Var Tabi Olmaz mi Şeytan Türünde ki Filmleri Asla İzlemem İzlediğim için söylüyorum izlemez olaydım Böyle gerilim korku Psikopat katil filmlerinde yok seri katil filmleri bunun yanında hafif kalır onlarda da gerilim var tabiki ama şeytan filmlerinde daha çok tövbe Estağfurullah
Sanırım bir iki tür dışında yok. Çünkü neredeyse her türde film izlerim. Asla tahammül edemediğim belli başlı türlerde +18 ve romantizm ağırlıklı filmler. Romantik komedi bile olsa çoğuna tahammül edemiyorum. Sci-fi ve korku favorim ☾
365 days ve grinin 50 tonları tiplemeleri aşksal bakış açılarının olduğunu sananların erotik film izlemeleriyle ilginç yorumlamalarından tut her şeyine kadar bir daha izlemeyeceğim film kategorileri..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
hafif erotik seyretmem. hard ve sınırsız sevdiğim için hafif erotikte tadı damağımda kalıyor ve sinir oluyorum.