Şirketten vinç ile her çıkış yapmadan önce iş arkadaşlarıma dönüp kutsal damacana repliğini söylerim. "Ulan o kadar mesaimiz var insan bir nereye gidiyorsun der" aklıma hemen bu gelir. Sonra durup dururken sıfır 1 replikleri gelir. Kurtlar vadisi, ekmek teknesi, cennet mahallesi repliklerini kullanırım
A- Abi bokunu yiyim hiç gerek yok lütfen ya B- Hırr B- Fikret yala beni A- Hı B- Yala beni B-Sen alemin kralı diyabloyu ezdin hikmet A- Abi bende o konuyu konuşcaktım sizle aşağıda koşuşturma oldu arz ademedim gerek hayvan alemine gerek insan alemine sonsuz saygım ve sevgim var inan damacana elimden kaydı diyabloya doğru ben ezildiğini görünce gittim gömmeye falan kalktım istemediler abi A- Bide ben papaz falan değilim ekmek parasına ordaydım B- Fikret sıkıldım oyna
"Hiiiiç önemli değill, bunun hiççbir önemi yokk işte bunlar benim vatkalı ceketlerim" çok sık aklıma geliyo😄. Ve yine caanım yılmazımdan bir replik daha "benim zevklerim sizin nezdinizde makul bir zemine oturmak zorunda değil" bunuda günlük hayatımda sık kullanırım:)
-Dünyada gördüğüm en güzel gözler seninkiler. Seninle evlencem ben. -Aman Ali Rıza Bey, ağzımızın tadı kaçmasın!' -Azdan az, çoktan çok gider. -Yırttık abicim, yırttık! -Adamı hasta etme Emine. 😂😂
"Adam beni bücudunun herr zerresiyle dövdü. Kulağının arkasıyla bile dövdü beni adam. Allahın beları bir kişi be, bir kişi duymaz mı? Çığlıklarr, yardım çığlıkları!" Nflfnflfjfldjfkfnkd
İşim var işim var diyen arkadaslarım'a sürekli diyorum ki , hep aynı kelimeyi kullanıyorsun vergi levhan nerede ha ibi*e diyorum :) , kolpacino dan bir replik :)