Diziler & Filmler Hangi filmin dünyasında yaşamak isterdiniz? Ouzben Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 61 Yapay Zekaya Sor Herkesin izlerken gerçektede keşke şöyle olsa böyle olsa dediği filmler vardır.Ben Marvel dünyasında yaşamak isterdim mesela bide kahramanlardan biri olsam ne güzel olurdu🤠 Hangi filmin dünyasında yaşamak isterdiniz? Cevapla Film Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Madamm_ Takip Et FenomenYoda Yaş: 29 +1 yıl Film değil de dizi olurdu. Game of Thrones dizisini seviyorum, nasıl olurdu acaba öyle bir yerde yaşasaydım 🫣😂 1 5 Yorumla Ouzben +1 yıl Ejderya çıkarsa karşına napcan sksmsksmsm Yorumla Madamm_ +1 yıl Kaçır beni buralardan diye ona doğru koşardım 🤪😂😂 Yorumla Ouzben +1 yıl Sonra da kül olurdun hayırlı olsun dkdmdkdmd Yorumla Madamm_ +1 yıl Belki aramızda bir çekim olacak yani nereden biliyorsun 🥹 bir ejderhammm olabilirdi 🥹 Yorumla Ouzben +1 yıl O zaman ejderhanla sana mutluluklar ne diyim dkdmdkdmdkd Yorumla
Darkness28 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 53% +1 yıl Yaşamak istediğim tek dünya senin dünyan aslan parçası dkxmdldldl 1 3 Yorumla Ouzben +1 yıl Andrew den çıkabilirsen gvkgbkgy Yorumla Darkness28 +1 yıl Aşkım yerin farklı biliyosun Yorumla Ouzben +1 yıl Bilemiycem artık hbkhbkgnkg Yorumla
Adaa20 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 40% +1 yıl Yaşamak istedigim bir film izlemedim suana kadar izlersem yszarim 1 6 Yorumla Ouzben +1 yıl Hayatını çok seviyo da olabilirsin o yüzden belki Yorumla Adaa20 +1 yıl Olabilir ama hic sevmiyoda olabilirim Yorumla Ouzben +1 yıl Şüpheyle sevgi olmaz sevmiyosun sen dkdmdkdmdk Yorumla Adaa20 +1 yıl Aynen dogru söylüyorsun😏 Yorumla Ouzben +1 yıl 🤠 Yorumla Adaa20 +1 yıl 🙃🙃🙃 Yorumla
Efistan Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Piyanist diycem çünkü ben biraz drama Queen'im sjfkkfj 1 8 Yorumla Ouzben +1 yıl Kendi kendine neden eziyet ediyosun sksmslsös Yorumla Efistan +1 yıl En gerçek duygu acıdır ben realist Bi kadınım o yüzden kdmfçd Yorumla Efistan +1 yıl Şaka bu arada Yorumla Ouzben +1 yıl Çok felsefik oldu dkdmdkddBen gerçekten realistim ama hiç de sevmem acıyı walla Yorumla Efistan +1 yıl Kim sever zaten sksl Yorumla Ouzben +1 yıl Bilmem Drama Queen’ler oluyo bazen onlar seviyomuş dkddlödld Yorumla Efistan +1 yıl O filmi sevdiğim için dedim yoksa içinde yaşamak isteyeceğim film olsa Charlienin çikolata fabrikası olurdu ahde Yorumla Ouzben +1 yıl Çikolata Queennnn 🍫 👑 Yorumla
Bt74ever Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Harry Potter, Alacakaranlık. Dizi olarak da Efsane Prens, Genç Kurt. 1 0 Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Harry Potter evreni hiç fena olmazdı. Hogwarts’ta öğretmen olurdum 😊 1 0 Yorumla
Uzaydan_ARMYY Takip Et Xper 3 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kendi oluşturduğum dünyalardan biri olsa daha güzel olurdu. Bayadir film izleyemiyorum 😐 1 0 Yorumla
_ismimkiminumrunda_ Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Harry potter , karayip korsanlar dünyası bin kara inciyee jackle uff, ve marvel filmleri vs. 1 1 Yorumla Ouzben +1 yıl Benide tayfana al sksmslsös Yorumla
Gizliajan00 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İlginç olacak ama The Purge’de olmak isterdim 1 5 Yorumla Ouzben +1 yıl Ya canisin ya çok can düşmanın var skdksmslsödl Yorumla Gizliajan00 +1 yıl İkisi de değil ama fazlalıkları dünyadan silmek kulağa çok da fena gelmiyor akdğdkfpdl Yorumla Ouzben +1 yıl Aslında doğru olursa yararlı da olur ama bunu istemek başka uygulamak başka uygularsan canilik oluyo o yüzden sıkıntı dkdndkdm Yorumla Gizliajan00 +1 yıl Sofrada tuzum olsun isterim de düşününce tüyler ürpertici gerçekten O. O Yorumla Ouzben +1 yıl Öyle bi durum olursa düşünürüz artık dkdmdkdmkd Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Hiçbirinde yaşamak istemezdim 1 1 Yorumla Ouzben +1 yıl Gerçek dünya fazla fazla yetiyo diyosun bide orayı kaldıramam sksmsksms Yorumla
Steppingstone Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Şöyle zombi ortamlı olur ha 0 1 Yorumla Ouzben +1 yıl Bi elimde balta sırtımda ok dksmslsöld Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Avatar 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yüzüklerin Efendisi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Film değil de dizi olurdu. Game of Thrones dizisini seviyorum, nasıl olurdu acaba öyle bir yerde yaşasaydım 🫣😂
Ejderya çıkarsa karşına napcan sksmsksmsm
Kaçır beni buralardan diye ona doğru koşardım 🤪😂😂
Sonra da kül olurdun hayırlı olsun dkdmdkdmd
Belki aramızda bir çekim olacak yani nereden biliyorsun 🥹 bir ejderhammm olabilirdi 🥹
O zaman ejderhanla sana mutluluklar ne diyim dkdmdkdmdkd
Yaşamak istediğim tek dünya senin dünyan aslan parçası dkxmdldldl
Andrew den çıkabilirsen gvkgbkgy
Aşkım yerin farklı biliyosun
Bilemiycem artık hbkhbkgnkg
Yaşamak istedigim bir film izlemedim suana kadar izlersem yszarim
Hayatını çok seviyo da olabilirsin o yüzden belki
Olabilir ama hic sevmiyoda olabilirim
Şüpheyle sevgi olmaz sevmiyosun sen dkdmdkdmdk
Aynen dogru söylüyorsun😏
🤠
🙃🙃🙃
Piyanist diycem çünkü ben biraz drama Queen'im sjfkkfj
Kendi kendine neden eziyet ediyosun sksmslsös
En gerçek duygu acıdır ben realist Bi kadınım o yüzden kdmfçd
Şaka bu arada
Çok felsefik oldu dkdmdkdd
Ben gerçekten realistim ama hiç de sevmem acıyı walla
Kim sever zaten sksl
Bilmem Drama Queen’ler oluyo bazen onlar seviyomuş dkddlödld
O filmi sevdiğim için dedim yoksa içinde yaşamak isteyeceğim film olsa Charlienin çikolata fabrikası olurdu ahde
Çikolata Queennnn 🍫 👑
Harry Potter, Alacakaranlık. Dizi olarak da Efsane Prens, Genç Kurt.
Harry Potter evreni hiç fena olmazdı. Hogwarts’ta öğretmen olurdum 😊
Kendi oluşturduğum dünyalardan biri olsa daha güzel olurdu. Bayadir film izleyemiyorum 😐
Harry potter , karayip korsanlar dünyası bin kara inciyee jackle uff, ve marvel filmleri vs.
Benide tayfana al sksmslsös
Yüzüklerin Efendisi
Harry Potter
Harry Potter olabilir
İlginç olacak ama The Purge’de olmak isterdim
Ya canisin ya çok can düşmanın var skdksmslsödl
İkisi de değil ama fazlalıkları dünyadan silmek kulağa çok da fena gelmiyor akdğdkfpdl
Aslında doğru olursa yararlı da olur ama bunu istemek başka uygulamak başka uygularsan canilik oluyo o yüzden sıkıntı dkdndkdm
Sofrada tuzum olsun isterim de düşününce tüyler ürpertici gerçekten O. O
Öyle bi durum olursa düşünürüz artık dkdmdkdmkd
Hiçbirinde yaşamak istemezdim
Gerçek dünya fazla fazla yetiyo diyosun bide orayı kaldıramam sksmsksms
Cehennem melekleri. 😃
Şöyle zombi ortamlı olur ha
Bi elimde balta sırtımda ok dksmslsöld
Badhaai do
Yüzüklerin Efendisi
Harry potter der susarım