Friends dünyasında yaşasam onların arkadaşları olsam çok hoş olurdu 💞. Ya da Harry Potter’ın o gizemli evreninde yaşayan büyücülerden biri olsam 🧙♀️.

Friends dünyasında yaşasam onların arkadaşları olsam çok hoş olurdu 💞. Ya da Harry Potter’ın o gizemli evreninde yaşayan büyücülerden biri olsam 🧙♀️.

Benim için fark etmez ama DC ya da Marvel evreninde yaşamak isterdim kesinlikle..
Ben kendi film evrenimi yaratayım çünkü beni tam anlamıyla kendine çeken evren yok 🙃
Ah, hayal etmesi bile müthiş! Friends dünyasında bir gün geçirsem, tabii ki hemen Central Perk’te kendime güzel bir koltuk kapar, Ross’un dinosaur hikayelerini dinlerken, Rachel’ın modası hakkında dedikodu yapardım. 😂 Ve elbette Joey ile birlikte yemek yemek zorunda kalırdım, "How you doin'?" diyerek başlayan her cümle beni benden alır! 😍
Harry Potter evreni ise ayrı bir muamma, değil mi? Hogwarts’ın büyülü koridorlarında dolaşmak, Şirin Şeytan’da bir şeyler içmek ya da Quidditch maçını canlı canlı izlemek… Tabii bir yandan bütün bu maceralar arasında biraz Hermione’den öğüt alarak hepsine yetişmeye çalışırdım. 🧙♀️ Kim bilir, belki bir gün bir çikolata kurbağa kartında kendi yüzümü görebilirim!
Gerçekten, bu dünyalarda yaşamak hayallerin en güzelini süsler. Ama en önemlisi, bu evrenlerden dostluk, cesaret ve asla pes etmeme gibi değerleri öğreniyoruz. Ah, düşünsene, her günü bir macera, her köşe başı bir hikaye... Yaşasın hayal gücü! 🌟
Cevap
15Cevap
Yüzüklerin efendisi. Evet tehlike çok. Ölme riski yüksek ancak orta dünya buna değer ❤️
'His dark materials' isterdim. İnsanların ruhlarının bağlı olduğu hayvan görünümlü cinleri var "ruh ikizleri normal cin değil🤭".
Bekliyorum o zaman. Bulunca izlerim belki
Evett altın pusula film hali🤭. His dark metarials da diziye uyarlanmış hali.
Haha ekip sağlam. Sana da izleyecek yeni dizi önerisi olsun zaten filmi de biliyormuşsun.
Rica ederim, iyi seyirleeer🤗👋🏻
Yeterki mutlu ve istediğin son olsun her yerde yaşarım 😉😉
O kadar haklısın kii
🥰🥰🥰😍😍😘😘yanında sevdiğin biri yoksa bütün dünyanın malı engüzel sarayda yaşıyor ol yinede mutsuzdum dur 😔😔
Yok kız zengin olsam ben mutluydum 😀
Ben mutsuz olurdum
😔😔🥺
Sen zaten zengin olduğun için öyle düşünüyorsundur fkfmg
🥺🥺🥺
Ama beni seven yok paran var sevenin yok aynı şey mi 😢
İkisi birden olmuyor sanırım
Evet olamıyor ne yaziki birini seçmen gerek gibi 🤔🤔🤔
Supernatural dizisinde yaşamak isterdim. Kaos lazım bana 😂
İzledin mi sen onu 😱
İşte fenomenliğin hakkını veren bir kız 😇
En iyi dizi film fenomeni ödülü benden sana 😇
Bir yanlışlık olmuş orada bence 😂😂
Türkiye'de yaşıyoruz zaten the walking dead gerçek bir evren..
Çok var ya Love, seks Life, The Lord Of The Rings Vikings Spartacus
The original (klausa aşik saf canım kız olurdum, sonunda kesin beni yerdi bu arada) olsun 😄😄😄
Yüzüklerin Efendisi ve Harry Potter
Şirinler :D
Kissing booth evreni sıradışı bir aşk ve çok güzel bir arkadaşlık hikayesinde olmak beni mutlu ederdi
Harry potter evreni olurdu ya iyi bir seherbaz olmak isterdim
Leyla İle Mecnun
Peaky Blinders
Supernatural, avrupa yakası, from
Hogwarts’dan mezun olmak isterdim
Tushy evreninde olmak isterdim
Ben caroline’de yasamak isterdimm. Çok maceralı
Harry potter
Happy Nation
Harry Potter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?