Normalde deli dolu birisiyim açık sözlüyüm yaparım aslında ama tanıdık olsa keşke dizilere girmem için iyi olurdu siz öyle söyleyince bana cesaret geldi hoşuma gitti çok sağol😊
önün açılır inşallah, ama tanıdk birinin çıkmasını bekleyerek yol katedemezsin istediğini ulaşamazsın. çaba zasretmen gerekiyor hem de sandığında daha çok bir çaba. o raddeye ulaşabilmek hiç kolay değil ama sonuç seni tatmin ederse senden mutlusu olmaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
soldaki arkadaş 01'in setinden çıkmış gibi duruyor zaten. uyum konusunda da zorlanmaz.
Öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için soldaki kişi benim bende çok istiyorum öyle dizi veya başka dizide olsa yapacağıma eminim
rica ederim. yeteneğin var mı onu bilemem ama görünüş olarak uygunsun.
Normalde deli dolu birisiyim açık sözlüyüm yaparım aslında ama tanıdık olsa keşke dizilere girmem için iyi olurdu siz öyle söyleyince bana cesaret geldi hoşuma gitti çok sağol😊
önün açılır inşallah, ama tanıdk birinin çıkmasını bekleyerek yol katedemezsin istediğini ulaşamazsın. çaba zasretmen gerekiyor hem de sandığında daha çok bir çaba. o raddeye ulaşabilmek hiç kolay değil ama sonuç seni tatmin ederse senden mutlusu olmaz.
Ben zaten YouTube kanalı açıcam tiktok'ta olucak bunlarla başlamayı düşünüyorum sence nasıl olur
bilmiyorum ki nr yapılması gerektiğini ama bir yerden başlaman güzel.
Sende çok ilgi gösterdin burada olsan yemek ısmarlardım sana severim öyle şeyleri her insan fikrini sunmuyo senin gibi maalesef
Soldaki daha iyi olur 01 e
Sen varya kralsın ya çok teşekkür ederim benim o kişi
01 de görürüz seni inşallah
İnşallah kardeşim de bende istiyorum çok iddialıyım yaparım inşallah🙏🙏
Tam kizlarin sevdigi tip
Teşekkür ederim 😊
Bilemedim şimdi