Ozaman şöyle söyleyeyim PKK destekleme konusuna gelelim 2005 de erdoğanın desteği ile dağdan inip parti kurmuşlardı 2002 de LGBT Yİ yine Erdoğan desteklekleriyle buralara gelmiştir yani bir siyasetçiyi desteklemeden önce geçmişini araştırın hepsi yalancı çıkarcı hepsi oy alana kadar ayıya dayı der oy aldıktan sonra aynısını karşı taraf yapınca wowwww bunlar terörist oluyor araştırın okuyun videolarla beyninizi kirletmeyin amaç şu an herkesin geçim derdi hoşunuza gidiyorsa ekmeği 1 lirayken 5 lira almak benzini 3 lirayken 22 liraya almak gerçekten hoşunuza gidiyorsa takım tutar gibi parti tutmaya devam edin
Ama sunu bil 2005 silahimiz savas ekipmanlarimiz pek yoktu oyüzden bir mütlek oyalamak icin sessiz kaldik ama simdi iha siha ile pkk ypgnin kökünü kaziyoruz cünkü silahlarimizi kendimiz üretiyor kimseye boyun egmiyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kemal tabi ki de
Ikiside aynı birinin diğerine söyleyecek lafı yok Rabbım hayırlı olanı getirsinn kimseye vermedim vermemde gereksiz hepsi
Bana verirsin inş. Kanka
Neden sana vereyim senin de onlardan ne farkın olacak
😂😂😂 yok bişi tm kfldlsl
Yoksa nedenn guluyon
boş ver canım
Olur
Gitmiyorum umudumuz kalmadı yine çalacaklar yine kazanacak Erdoğan
Erdogana tabiki cünkü pkk ygp ve fetöculeri destekleyen okullarda lgbt ögreden kilicdarogluna vermem Allah korusun
Bunları söylerken desteklediğin partinin aynılarını yapmadığından emin olman gerek dostum
Eminiz knk emin olmasak niye verelim
Ozaman şöyle söyleyeyim PKK destekleme konusuna gelelim 2005 de erdoğanın desteği ile dağdan inip parti kurmuşlardı 2002 de LGBT Yİ yine Erdoğan desteklekleriyle buralara gelmiştir yani bir siyasetçiyi desteklemeden önce geçmişini araştırın hepsi yalancı çıkarcı hepsi oy alana kadar ayıya dayı der oy aldıktan sonra aynısını karşı taraf yapınca wowwww bunlar terörist oluyor araştırın okuyun videolarla beyninizi kirletmeyin amaç şu an herkesin geçim derdi hoşunuza gidiyorsa ekmeği 1 lirayken 5 lira almak benzini 3 lirayken 22 liraya almak gerçekten hoşunuza gidiyorsa takım tutar gibi parti tutmaya devam edin
Ama sunu bil 2005 silahimiz savas ekipmanlarimiz pek yoktu oyüzden bir mütlek oyalamak icin sessiz kaldik ama simdi iha siha ile pkk ypgnin kökünü kaziyoruz cünkü silahlarimizi kendimiz üretiyor kimseye boyun egmiyoruz
Kılıçdaroğlu
Helalll
Teşekkür ederim sanada alkış öyle dediğin için👏
Beynini kullanabilen kadınlara derim genelde :)
Ne alaka cins misin
Dayip amcaaaaaaaa guyban oluyum saaa :D
Türkiye'nin geleceği için kurban olman en doğrusu olacaktır 😆
@HAKANN1349 gelecek orada bebeğim :D
Yokkk
Kılıçdaroğlu ❤️
Erdoğan
Erdoğan
Erdoğan