Netflix’te yer alan Kıvanç Tatlıtuğ’un da yer aldığı “Yakamoz -S245” dizisine Emekli Tümamiral Cem Gürdeniz’den “Bu güne kadar sayısız deniz donanması filmi izledim, bu kadar kötüsünü görmedim. Dizi şanlı donanmamız ile Denizaltıcılığımızı küçük düşürüyor. Bu proje için devletten izin alındı mı” dedi.
Siz diziyi izlediniz mi?
Sizce haklı mı, görüşleriniz nedir?
Kıvanç Tatlıtuğ’un rol aldığı diziyi Emekli Tümamiral eleştirerek “Devletten izin almışlar mı” dedi. Sizce haklı mı?
Kuzenimden netflix hesabını aldım sırf bu dızıyı ızlemek ıcın.. Yorumuma gelınce Oyunculuk yok, replik yok, heyecan yok, tadı tuzu hiç bir şeyi olmayan berbat bir dizi olmuş maalesef. post apokaliptik türün en kötü örneği olabilir.
İlk yarım saat Özge nin amatörlüğüne o kadar irrite oldum kı kapatıyordum dızıyı sırf Kıvanç için devam ettim ama senaryo batırdı bu seferde.. Düşünsene 5 tane bilim insanı ve askeri eğitim almış bir murettabat var kimse kutuplarda 6 ay gece 6 ay gündüz olduğunu bilmiyor..
Devletten izin alma meselesi beni aşar orasını bilemeyeceğim ama ben diziye ilk bölüm için 10 üzerinden 3 veriyorum oda Kıvanç iyi bir aktör belki ileriki bolumlerde diziyi götürebilir diye dusunuyorum zaten 7 bolum cekılcekmıs.
İşin içinde olan bir insan olduğu için kendince haklı olabilir tabii. Fakat bu da sanat yani. Kötü bir amaç yok bir şey yok. Vasat şey izlenmez ve darbe öyle vurulur yani. Bunun için izin alınacak bir şey görmedim ben.
Hergün çıkıp biri saçmalıyorrr. Doktorlarla ilgili dizileride doktorlar eleştiriyor biride çıkıp izin almışlarmı tarzı saçmaa sapan cünle kurmuyor. Askeriyenin kendini ilah sanması baya komik.
Bu emeklilere bır bır konuşma yasağı getirilse iyi olur bence. Diziyi izlemedim ve izlemem orası ayrı da, aga dizi lan bu, bir tane dizi üzerinden dahi ah vah ediyorsunuz yeter!
İzledim hiç beğenmedim 2. Bölümün yarısında kapattım. Kıvanç’ın oyucunlugı bile tam geçmedi hepsi cok kötüydü hele o özetle kucuk kız tam bir fiyasko olaylara verılen tepkıler vs çok yapay
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Kıvanç Tatlıtuğ’un rol aldığı diziyi Emekli Tümamiral eleştirerek “Devletten izin almışlar mı” dedi. Sizce haklı mı?