Marvel yapımı olan yeni karakter dizisini izledim yenice 4. bölümü bitirdim ve gelecek bölümleri merak etmedim degil yine güzel iş yapmışlar diye düşünüyorum karakterin nasıl bi gücü var tam anlayamasam da. Loki karakterinin işleyişinden daha çok ilgimi çekti diyebilirim
Cuma günleri yayınlanmıyor mu? Amit'i bekliyorum ben onu da görmeli ve insanlar üzerinde etkilerini izlemeliyiz. Umarım mezarını açarlar. Ben şahsen beğendim Oscar İsaac çok yakışmış role. 2 farklı karakteri de çok şahane oynuyor. Görseller, aksiyon sahneleri, konu işleyişi şu ana kadar çok güzel ilerledi.
Loki benim için ayrı bir seviyede, ama Moonknight da beğendim özellikle mısır tanrıları ilgimi çekiyor mitolojileri seviyorum, karakterin bir den çok kişiliği var ve karakteri kontrol eden ay tanrısı, başka bir tanrının ortaya çıkışını engellemeyi konu alan marvel dizisi
Loki yi normalde ben de severim deyişik bi karakter ama dizisi sarmadı pek 2. Bölümde bıraktım izlemeyi. Karakterin kişilik bozuklugu gerçekten güzel bi konu olmuş ilerki sezonlarda ne tür bölümler gelecek merak konusu
Aynı sekilde bende cok begendim mısır mitolojisinide sevdigim icin ayrica guzel bide adamin yasadıgı psikolojik boyutta iyi islenmiş Ama loki dizisindeki olay daha büyuk kurgu bence
Avengars birleşmiş bi film tamam belki yıllar sonra bu da avengerse girebilir yüksek ihtimal ama bağlantı ne onu hala anlamadım. Thor'un tantılarıyla olabilir belki
Black panter Ant man wasp Thor ragnarok Guardians of galaxy 2 4. fazda hepsini infinity wara bağlamışlardi Her avengers filmi 1 faz demek Agents of shield sezonunu Age of ultron'a baglamislardi
Açıkça söylemek gerekirse benim de git gel yaşadigim dogru ama şöyle de bi düşüncem var aynı insan ve iki karakter oldugu için ilerki bölümlerin işleyişine göre daha net bi seçim yapabilirim sevip sevmemek konusunda. İki karakter birbirinden çok farklı