Baş karakterimiz çoklu kişilik bozukluğuna sahiptir ve eski bir paralı asker olan Marc Spector ile hediye dükkanında çalışarak geçimini sağlamaya çalışan Steven Grant ile aynı bedeni paylaşmaktadır. Marc, Steven ile aynı bedeni paylaştığını farkındadır ve onun yaşantısını görebilir fakat Steven ise herşeyden habersizdir. Bölümümüz Marc'ın Steveni uyandırmaya çalışmasını konu alır.
Bence gayet iyi bir başlangıç yaptı, ağır ilerliyordu ama bir okadarda dolu dolu geçen bir bölümdü. Bazı diziler ağır ilerlicem diye bize sadece boş boş ekrana baktırmaktan başka bir şey yapmaz ama bu dizi ağırlığını koruma ve akıcılık arasındaki dengeyi çok güzel kurmuş, oldukça heyecanlı ve gizem içeren harika bir giriş bölümü olduğunu düşünüyorum, umarım hep bu şekilde ilerlemeye devam eder. Sizler ne düşünüyorsunuz? Bana katılıyor musunuz?
Geçtiğimiz gün Marvel'in Moon Knight dizisinin ilk bölümü yayınlandı kimler izledi? Nasıl buldunuz?
Umarım. Geçtiğimiz çarşamba yayınlanan ikinci bölümüde sevdim, oldukça heyecan dolu ve sürükleyici. Dizinin bir sonraki bölümlerindende ümitliyim ben, bozmayacağına inanıyorum çizgisini.
Dizide 2 saniyeliğine geçen bir replik sadece, ben takılmıyorum öyle şeylere ayrıca onu söyleyende kötü adam ve dini lider. Ve yabancıların bakış açısı farklıda olabilir ve konu bunun üzerine değil 2 saniyelik bir cümle sadece. Gerek yok yerli yersiz herşeyde milliyetçilik yaparak boş duyar kasmaya.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Marvel benim için tony starktan sonra bitmiştir. İyice boka sardı zaten robert downey çıkmayacaktı devam edecekti
Yok be koca Marvel evreni Tony Starktan ibaret değil
Emin ol tony yüzde altmışıydı. İzlenmelerin ne kadar düştüğünden haberin var mı
Marvel hala rekorları alt üst etmeye devam ediyor. Tek bir karektere bağlı değil koca evren, daha birbirinden ilginç tonlarca karakter mevcut.
Eski zevki yok bana göre o senin düşüncen kardeş
Tabiki, zevkler farklı olabilir. Sadece izlenmenlerin düştüğünü söylemene hitaben düzeltme yaptım.
Başlangıç için güzel bir bölümdü umarım çizgisini bozmaz
Umarım. Geçtiğimiz çarşamba yayınlanan ikinci bölümüde sevdim, oldukça heyecan dolu ve sürükleyici. Dizinin bir sonraki bölümlerindende ümitliyim ben, bozmayacağına inanıyorum çizgisini.
Evet ben fragmanından dolayıda baya heyecanlanmıştım dizi için bu önümüzdeki fazda yeni gelen karakterlerden en sevdiğim olacak gibime geliyor bakalım
Moon Knight benim zaten en sevdiğim Marvel karakterlerinden uzun süredir :D
Normalde ilgi çekici gelmemişti çrde falanda izlemem diyordum taa ki fragmana kadar dizi ön yargımı kırdı oyuncularında katkısı olsa gerek
Aynen Oscar Isaac mükemmel oynamış cidden.
Evet gerçekten kaliteli oyuncu
iyi bir diziye benziyor ama bazıları türklere iftira atıldı ermeni soykırımı ile ilgili bir şeyler söylüyor
Dizide 2 saniyeliğine geçen bir replik sadece, ben takılmıyorum öyle şeylere ayrıca onu söyleyende kötü adam ve dini lider. Ve yabancıların bakış açısı farklıda olabilir ve konu bunun üzerine değil 2 saniyelik bir cümle sadece. Gerek yok yerli yersiz herşeyde milliyetçilik yaparak boş duyar kasmaya.
İftira dediğin şey 2 saniyeliğine ermeni soykırımı cümlesi geçmesi sadece
Efektler kötüydü ama güzel bir giriş yaptı.
Bencede, umarım bu tempoda devam eder ve ileri ki bölümlerde daha kaliteli efektler görürüz umarım.