Diziler & Filmler Marvel’in yeni dizisi Moon Knight hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor MCU fan dostlarım, Marvel’in yeni dizisi Moon Knight’i beğendiniz mi? Dizi hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Marvel’in yeni dizisi Moon Knight hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Güzel bir yapım olacak gibi. Bende heyecan ile bekliyorum. 1 0 Yorumla
theghost278 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Geçtiğimiz gün Marvel'in Moon Knight dizisinin ilk bölümü yayınlandı kimler izledi? Nasıl buldunuz? ↗ bu sorumda belirttim fikirlerimi :D 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sanki o eski Marvel havası yok gibi. Ama yine de dizi - film konusunda herkesten başarılılar. Loki'den daha iyi olur diye bekliyordum ama olmadı. 1 0 Yorumla
SadeTurkKahvesi00 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ay savaşçısı adlı animede ki usagi ablamizin abisi gibi duruyor hayırlısı olsundu 1 0 Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Çok aman aman bir şey değildi ama güzeldi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Güzel bir yapım olacak gibi. Bende heyecan ile bekliyorum.
Geçtiğimiz gün Marvel'in Moon Knight dizisinin ilk bölümü yayınlandı kimler izledi? Nasıl buldunuz? ↗ bu sorumda belirttim fikirlerimi :D
Sanki o eski Marvel havası yok gibi. Ama yine de dizi - film konusunda herkesten başarılılar. Loki'den daha iyi olur diye bekliyordum ama olmadı.
Ay savaşçısı adlı animede ki usagi ablamizin abisi gibi duruyor hayırlısı olsundu
Çok aman aman bir şey değildi ama güzeldi
Marwel guzel yapıyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!