Başkalarının delice övdüğü, sizin normal karşıladığınız bir film var mı?
Avatar mı? 🤔 O listenin başında zaten merak etmeyin.
Avatar mı? 🤔 O listenin başında zaten merak etmeyin.
Şu squid Game umarım doğru yazmışımdır o kadar büyük bir yankı getirdi ki ben çok izlemedim sadece birazcık izledim şiştim yani insanlar bunu niye bu kadar abarttı anlamadım
Yabancı dizi ve filmlerin hepsi... bizim insanımız yabancı yapım olsun da yeter hepsini balon gibi şişirip duruyor o da yetmiyor sakız gibi çiğneyip duruyor
İçlerinden en kötüleri bile bizdeki sacma yapımlardan bin kat iyidir 😂
Yemin ederim kendi insanını, kendi ürettiği herhangi bir şeyi beğenmeyen, ezikleyen, hep dışarıyla kıyaslayan tek millet biziz. Neden böyle içerideki her şeyden, herkesten nefret ediyor bu millet?
Kendi milletini eziklemekle alakası ne? Yabancı yapımlarla Türk yapımlarını karşılaştırmak büyük bir cahillik adamlar nasıl filmler diziler yapıyor dünyada kac tane ses getirmiş yapımımız var? Titanic gibi cast away gibi godfather gibi kaç tane filmimiz kaç tane çığır açmış oyuncumuz var? Adamlar milyon para döküyor bu sektöre saçma sapan torpillerle flash tv oyunculuğu sergilemiyorlar. Türk yapımları ensest ilişkilerden entrikadan öteye gidemeyen sacma sapan yapımlar. bu ne kadar vizyonsuzluk tasarı fakirliği kendi milletimizde hata göremediğimiz için bu kadar çapsız vizyonsuz kaldık.. her şeye yabancılara özeniyorsunuz lafını takmıssınız bu sektörde olan bir kişi de dünyada ses getirecek bir yapım yapsın o zaman. Çağ atlıyoruz ileri gidiyoruz Tr hala geri gidiyor saçma sapan ergen yapımları izlemeye devam edin siz bu düsünceye cevapta verilmezdi de neyse..
Çatacak yer arıyormuşsun geldin ve bana çattın. Dizi-film bile izlemiyorum bu durumda ezbere saldırıya geçmiş oldun. Türkleri dünyada kim seviyor da dünya çapında tanınmış dizi-filmimiz olsun. Yapımlardan örnek vermeyelim tamam, dediğin gibi kalitesiz içerikler ama maalesef türk halkı bunları seviyor ve böyle yapımlar çıkıyor ortaya. Belki yapımlarımız değil ama hande erçel, can yaman falan filan gibi oyuncular birkaç ülkede tanınıyor. Bu da iyi bir şey.
can yaman örneği vericektim sen vermiş oldun işte bundan öteye gidemiyoruz sorun o :) catacak yer aramıyorum sadece berbat ötesi yapımlarımız olupta dizi film izlemeyip yabancı yapımları şişiriyorlar denmesine takıldım :// Türklerin dünyada sevilmiş olmasıyla berbat yapımlarımız arasındaki bağı arıyorum zira gerçekten avrupa düzeyinde bir yapımımız olsa ıyy türkler yapmıs pis kaka diyip ses getirilmesi engellenmez emin ol ismini duyurmuş ödüllü nice bilim insanımız var türkleri sevmiyorlar diyip bahane üretmek yerine en iyi olmak için çabalamak lazım :)) Ben de isterim cast away gibi the intouchables gibi yapımlarımız olsun ama oyuncularımız hande erçelden can yamandan öteye geçemiyor maalesef usta oyuncularla onlar karşılaştırılamaz bile ama bir tom hanks bi denzel washington bi al pacino izleyince farkı anlıyorsun. Oyuncuların tanınması önemli değil dandikler sonucta hepsini topla tom hanks in tırnağı etmez.. umarım bir gün bizimde güzel yapımlarımız güzel oyuncularımız olur.
Bir kere senin dilini beğenip de öğrenmeye çalışan, kültürünü merak edip araştıran bir yabancı bulamazsın zaten, kaldı ki senin çektiğin yapımları izlesin. Örnek verdiğin ülkeleri örnek veriyorum; ingilizce dünya dili elbette yapımları izlenecek, diğer yandan italyanca rağbet gören bir dil ve medeni bir ülke, hal böyleyken adamların her bir şeyine hayran kalıp merak ediyorlar ve yücelttikçe yüceltiyorlar ortaya böyle bir sonuç çıkıyor. Senin dilini, kültürünü, iciğini biciğini, tarihini, yaşam tarzını, dinini, inancını, insanını kim seviyor Allah aşkına Azerbaycan'dan başka? Biz halk olarak bile artık nefret dolu olmuşuz birbirimize? Hal böyleyken yerdiğin bu oyuncuları yine sizler yüceltiyorsunuz ki bu tip oyuncularımız piyasaya çıkıyor. Ha demek ki kaliteli yapımlar güzele yakışıklıya bakmıyormuş, dış görünüşten ziyade daha kaliteli oyuncularımız olması gerekiyormuş o vakit.
Bende Avatar diyorum. Bu filme neden bu kadar anlam yüklediler anlamıyorum.
Cevap
5Cevap
Parazit filmi
Ve testere serisi
Ne yani kesip biçmek marifet mi
Alacakaranlık serisi benim için başta geliyor. Bence tamamen ergenlere yönelik bir film.
Üff şimdi çok laf gelicektir ama karayip korsanları.
*yüzüklerin efendisi
*harry potter
*schindler'in listesi
Aklıma Bergen filmi geldi
Harry Potter
Alacakaranlık
Matrix
365 gün sonu da saçma bitti zaten
Matrix serisi balon ötesiydi...
Alacakaranlık.
Hayır yok
Dizi film tvle aram yok bilmiyorum 🙂