Evet şimdi tkrar baktım bi kaç seçenek vardı favorilediğim de aynı metalik yazıyor ama hem yorumları çok olumlu hem de satıcı nefes ile şişiriliyor yazmış neyse bakalım ben araştırdım gerisi şans kader, niyetim eşimi mutlu etmek bakalım eğer sıkıntı çıkarsa balonsuz süslerim
Dışardan alamam, yeni evlendim buraları pek bilmiyorum zaten biraz kıskanç tek başıma dışarı çıkamıyorum, sürpriz yapamam o zmn da. Anca netten getirtcem o da şişirilmiş gelmiyor.
Deniycem artık bakalım diğer balonlar da helyum şart diğeri ise ztn bildiğimiz düz balon, bunda hem şık görünme şansı hem de şişerse ki satıcı şişer diyor yine ihtimal var bakalım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Harfli balon diyor ya onlar helyumla doluyor ağızla doldurabilrn varsa mutanttır o aw ifalahınız kurur onu şişirwces diye
Yok knk onlar başka ismi aklıma gelmedi de türü farklı
Ya sen plastik PVC kaplama küreler istiyorsun
Çift taraflı bant ile tutturuyorshn hatta
Aynen öyle
Parlak olandan koyu düz değil bu metal dediği biraz daha farklı normal balondan ama aynı dediğin gibi çift taraflı bant tarzı şeyle takılandan
Onlar şişirilmiyor şöyle düşün sen plastik bidonları şişirmiyorsun dimi buda öyle
Bi daha yorumları inceleyeyim sanki bunda yazmıştı satıcı nefesle de şişiyor diye daha yeni gözüme çarptı
O zaman seninki çok farklı
İyi bak balon olmasjn
Evet şimdi tkrar baktım bi kaç seçenek vardı favorilediğim de aynı metalik yazıyor ama hem yorumları çok olumlu hem de satıcı nefes ile şişiriliyor yazmış neyse bakalım ben araştırdım gerisi şans kader, niyetim eşimi mutlu etmek bakalım eğer sıkıntı çıkarsa balonsuz süslerim
Hadi bakalım nskssksmksmks umarım düzgün bir şey gelir
İnşallah smnfnsd
neden asacaksin analamdim
Eşimin doğum gününe 17 gün kaldı şimdiden herşeyi tamamlamak istiyorum
asmak degil de helyum gazli alsan tavan da kendiliginden durur yqda hic balon isine girm3sen mi
Dışardan alamam, yeni evlendim buraları pek bilmiyorum zaten biraz kıskanç tek başıma dışarı çıkamıyorum, sürpriz yapamam o zmn da. Anca netten getirtcem o da şişirilmiş gelmiyor.
şisirlmis hic bir yeren bulamazsan ama biristmarman
balon neyle şişer
Ya balon pompası ya da nefes
cokmu büyük balon
Daha sipariş veremedim ama görüntüsü orta gibi
hjerz aman böyle süprizmi yaparsn
Sevdiklerime evet
bu eşinmii yani yapacağın
Sisen metal balon ne mk
Mslsmsldmdldmdld haklı isyan
Nefesle zor olabilir
Deniycem artık bakalım diğer balonlar da helyum şart diğeri ise ztn bildiğimiz düz balon, bunda hem şık görünme şansı hem de şişerse ki satıcı şişer diyor yine ihtimal var bakalım
Bencede dediğiniz gibi güzel olur işallah denemekte fayda olur dikkat edin şişiriken
Tşkler canım düşünceli davranışın için, dikkat ederim :)
Rica ederim ne demek
Ne için peki
Doğum günü için
Nefesle şişsin