Arkadaşlar merhaba ya uçan balon almak istiyorum nerede bulabilirim ve nasıl şişiricem normal balonlar gibi mi yoksa bir farkı var mı yardımcı olursanız sevinirim.
Uçan balonu nerden alabilir ve nasıl şişirebilirim?

Uçan şey balon değil içerisindeki gaz, Helyuma uygun balon ve helyum gazı alman gerekli ama o gaz pahalı gelebilir.. Hazır şişirilmiş alsan daha mantıklı bence..
Gaz için örnek: urun.gittigidiyor.com/.../helyum-gazi-2-2-lt-sisirme-ucu-hediye-balon-135427274
Ucan balonlar aslinda normal balon sadece helyumla dolduruluyor yogunluk davasina ucuyo kirtasiyelere filan sorabilirsin bazilari yapiyor
yani şimdi helyumla doldurtcam elimde onlarla dolaşcam sokağın ortasında öyle mi :(
butun balonlara helyumla doldurdugunuzda ucan balon olur :)
yani benim uçan balon değil helyum bulmam lazım :D
aynen ama 70 80 lirayı bulur fiyatları :D ya da bir baloncu bulcan alcan :D
of ya bir şey gördüm internette böyle uçan balonların ucuna fotoğraf asmışlar falan çok güzel görünüyodu güzel bir süpriz olur diye düşündüm çok heveslenmiştim :((
Görüş
9Görüş
merhaba , kardeşimin doğum günü için uçan balon araştırıyordum ben de, önce ufak helyum tüpü alayım kendim şişiririm diyordum ama 200 liraymıs bir de şişerebildiği adet 15 tane felanmış, öyle olunca ben de taksim Köklü süs ve uçan balondan sipariş ettim, bana maliyeti 160 lira oldu
avmlerde küçük çocukları eğlendirmek için bir bölüm olur genelde oralarda oluyor. düz şişme balon değil de böyle alüminyum folyo gibi olanlardan al düz balonlar kendiliğinden iniyor hemen
Normal balon kullanabilirsin 1 gun sonra iniyor gerci ama olsun seni idare eder icine helyum gazı idi galiba onu koyman lazım parti malzemeleri satan dukkanlar var bazıları avm lerdede oluyor onlara bak.
Hidrojenle doldurmanız gerekiyor. Ama nerede doldurta bilirsiniz onu bilmiyorum.
benim arkadasyım yapıo ole bı tanıdık kendın sısıremessın sısırırsın ama ucmaz
Balonvar. com, yardımcı oluyorlar...
büyük kırtasiyelerde olur belki
sigara dumanıyla doldurursan uçar balon denedim
evet sigara dumanı özkütle az uçar basar gider
sigara dumanı mı nası yani içine sigara dumanı mı üfliyim :D
şeyde olur çalışan arabanın egzosuna sok balonu ordaki dumanla şişir kocman olur hemide
helyum attır :D
En İyi Görüşler