Diziler & Filmler The Riddler'ı yeteri kadar psikopat buldunuz mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Evet kesinlikle Yok ya Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç The Riddler'ı yeteri kadar psikopat buldunuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
bestekanayrr Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Fena değildi ama çizgi romanlarda daha psikopattır kendileri 0 0 Yorumla
buneaga Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl evet zaten film oyunculuk konusunda çok iyidi ama batmanin dövüş sahnelerine biraz uyuz oldum bir de riddlerın bilmecelerini görür görmez çözmeside saçma 0 0 Yorumla
KISRAKLAZIMXD Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl İnş jokeri daha manyak yaparlar devamında 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Pek tat vermemiş anladığım kadarıyla :) Yorumla KISRAKLAZIMXD +1 yıl İyiydi sevdim ama beklentimi baya yükseltti bundan kötü çıkarsa modumu baya düşürür Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Fena değildi ama çizgi romanlarda daha psikopattır kendileri
evet zaten film oyunculuk konusunda çok iyidi ama batmanin dövüş sahnelerine biraz uyuz oldum bir de riddlerın bilmecelerini görür görmez çözmeside saçma
İnş jokeri daha manyak yaparlar devamında
Pek tat vermemiş anladığım kadarıyla :)
İyiydi sevdim ama beklentimi baya yükseltti bundan kötü çıkarsa modumu baya düşürür
Psikopat değil sosyopat bence :)
Hayır
bu kim